8. května 2018 • 12:52

Kadeřábka vábí Itálie. Zájem má Inter Milán, na čem závisí přestup?

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pavlu Kadeřábkovi možná na tmavě modrý dres brzy přibydou černé pruhy. Kolem českého obránce totiž krouží italský gigant jménem Inter Milán. Šestadvacetiletý bek, který třetí rok působí v německém Hoffenheimu, by byl náhradou za Joaa Cancela.



Jak informuje italský list Tuttosport, plán Interu je jasně nalajnovaný. Prioritou je podpis Portugalce Cancela. Ten sice dres milánského klubu obléká, na San Siru ale pouze hostuje z Valencie a jeho permanentní přestup v létě nemusí být vůbec jednoduchou záležitostí. 

Inter si tak nechává otevřená zadní vrátka. Za nimi je hned několik možností. Italský celek sondoval situaci kolem chorvatského beka Šimeho Vrsaljka, Atlético Madrid ale za ostrého zadáka požaduje víc, než by si Luciano Spalletti a spol. představovali. Další variantou tak má být právě Kadeřábek, reprezentační stálice se zkušenostmi z bundesligy i evropských pohárů.

"Kdybychom postoupili do Ligy mistrů, tak bych si ji chtěl s Hoffenheimem určitě zahrát, to mě strašně láká. Ale stejně tak člověka lákají i jiné nabídky, když jsou z velkých klubů," řekl Kadeřábek v nedávném rozhovoru pro deník Sport.

Český bek byl už dříve předmětem zájmu několika klubů. Na seznamu potenciálních posil jej měl Juventus Turín, loni v létě s nabídkou 6 milionů eur neuspěl Galatasaray Istanbul. Hoffenheim si Kadeřábka podle německého deníku Bild cení na 20 milionů eur (510 milionů korun). 

SESTŘIH: Lipsko - Hoffenheim 2:5. Na destrukci se gólově podílel i Kadeřábek
Video se připravuje ...

Fotbalové přestupy sledujeme ONLINE ZDE>>>

Český obránce Pavel Kadeřábek v dresu Hoffenheimu proti Hamburku
Český obránce Pavel Kadeřábek v dresu Hoffenheimu proti Hamburku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud