23. října 2012 • 10:15

Blázní? Casillas ve Zlatém míči vynechal Messiho, hlasoval pro Ramose

Autor: šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dobře, možná si myslíte, že Messi není úplně nejlepší fotbalista na světě. Ale že by se nevešel ani mezi elitní trojku? To si může myslet snad jenom bláhovec. Nebo kapitán Realu Madrid a španělských mistrů světa Iker Casillas.



V jeho nominaci na Zlatý míč totiž argentinský mág chybí.

A stejně překvapivé jako opomenutí Messiho je jméno muže, jehož Casillas postavil nad všechny superhvězdy. Žádný míčový kouzelník ani skvělý střelec, nýbrž obránce Sergio Ramos! Díky hlasu svého spoluhráče z Realu a reprezentace si Ramos připíše v prestižní anketě pět bodů.

Iker Casillas v anketě Zlatý míč vynechal v nejlepší trojici fotbalistů Lionela Messiho Iker Casillas v anketě Zlatý míč vynechal v nejlepší trojici fotbalistů Lionela MessihoFoto Reuters

Na druhém místě se na Casillasově volebním lístku objevil další klubový parťák Cristiano Ronaldo (loni jej dal na první místo), třetí příčku si vysloužil navzdory barcelonské krvi Xavi, velký kamarád z národního týmu. Ti získají tři, respektive jeden bod.

Držitele Zlatého míče volí vybraní novináři (za Česko Stanislav Hrabě z deníku Sport), reprezentační trenéři a kapitáni národních týmů.

I přes Casillasovo opomenutí zůstává hlavním favoritem na zisk ocenění Lionel Messi, vítěz předchozích tří ročníků.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud