3. listopadu 2013 • 09:21

VIDEO: Nový Neymarův trik! Obehrál brankáře bez dotyku s míčem

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pomaleji se po příchodu do Barcelony rozjížděl. Ale teď už je z Neymara tahoun, jehož kouskům fanoušci nadšeně tleskají. Výjimkou nebylo ani při vítězství 1:0 v pátečním městském derby s Espaňolem. V 76. minutě se snažil obejít brankáře soupeře a předvedl při tom skvělou fintu. V čem spočíval celý vtip? Brazilský mág se vůbec nedotknul míče. Vysloužil si za to srovnání s legendárním Pelém.



MATCH OVERVIEW LEGACY
1. 11. • 21:00
FC Barcelona
FC Barcelona
1:0
ONLINE
1. listopadu
21:00
Espanyol Barcelona
Espanyol Barcelona
Góly

Domácí: 69. A. Sánchez

Hosté:

Sestavy

Domácí: Valdés – Dani Alves, Piqué, Mascherano (89. Bartra), Montoya – Xavi (C), Busquets, Iniesta (86. Fábregas) – A. Sánchez (83. Pedro), Messi, Neymar.

Hosté: Casilla – R. Rodríguez, Sidnei, H. Moreno, Fuentes – Bifouma (63. Córdoba), V. Sánchez, Abraham (84. Lanzarote), David López, Torje – S. García (C).

Náhradníci

Domácí: Pinto, Bartra, Fábregas, Roberto, Song, Pedro, Tello

Hosté: Germán, Capdevila, Colotto, Tejera, Álex, Lanzarote, Córdoba

Karty

Domácí: Mascherano

Hosté: Fuentes, V. Sánchez, Lanzarote

Rozhodčí

Carlos Velasco – Roberto Alonso, Juan Yuste

Stadion

Nou Camp, Barcelona

Návštěva

79 977 diváků

Ve španělské lize zatím nemá Barcelona konkurenci, suverénně kraluje tabulce s famózní bilancí 11 výher a jen jedné remízy. Velký podíl na tom má také Neymar, který byl před týdnem hlavní postavou vítězného El Clasika proti Realu Madrid.

V tomto kole měl zase velký podíl na výhře 1:0 nad Espaňolem. V 68. minutě nejdřív přihrál Alexisi Sanchezovi na jediný gól zápasu, o osm minut později předvedl další výjimečný moment.

VIDEO: Neymarova paráda při derby s Espaňolem...

V kariéře už Neymar předvedl řadu výjimečných kliček, tentokrát však brankáře Kiko Casillu zaskočil úplně jiným přístupem. Při rychlém brejku se totiž vůbec nedotknul míče, což gólman Espaňolu dokonale zmátlo a balon za něj prošel. Neymar se ho snažil oběhnout obloukem a kdyby neupadl, mohl se dostat do stoprocentní šance.

Kde vzal Neymar pro zajímavý trik inspiraci? Jednoznačně u svého krajana Pelého, který to stejně zkoušel proti brankáři Uruguaye na mistrovství světa 1970. Ani v jednom případě z neobvyklé akce gól nepadnul, ale fanoušci museli zatleskat jejich důvtipu.

VIDEO: ...kterou předvedl už před více než 30 lety Pelé

Neymar v nepříjemném souboji s obránci Espaňolu.
Neymar v nepříjemném souboji s obránci Espaňolu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud