8. ledna 2014 • 23:55

Messi nastoupil po dvou měsících: Hrál půl hodiny, dal DVA GÓLY!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | To byl comeback! Lionel Messi se ke spokojenosti fanoušků Barcelony zotazil ze zranění a hned ve svém prvním zápase vstřelil dva góly. V pohárovém duelu to odneslo Getafe, které prohrálo na Nou Campu 0:4. Argentinský útočník přitom pobyl na hřišti jen půl hodiny.



MATCH OVERVIEW LEGACY
8. 1. • 22:00
FC Barcelona
FC Barcelona
4:0
ONLINE
8. ledna
22:00
Getafe CF
Getafe CF
Góly

Domácí: 9. Fàbregas, 63. Fàbregas, 90. Messi, 90+3. Messi

Hosté:

Sestavy

Domácí: Pinto – Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano – Iniesta (64. Messi), Busquets, Sergi Roberto – Alexis Sánchez (75. Tello), Fàbregas (81. Song), Pedro

Hosté: Codina – Valera, Alexis, Rafa, Lago – Borja, Lacen – Sarabia (70. León), Castro, Gavilán (65. Lafita) – Marica (77. Colunga)

Karty

Domácí: Montoya

Hosté: Gavilán, Valera, Alexis

Rozhodčí

Gonzáles – Sánchez, Barbero

Stadion

Camp Nou (Barcelona)

Messi začal pouze na lavičce náhradníků, aby návrat po dvou měsících neuspěchal. Ale když vstal a vyběhl z lavičky se rozcvičit, Nou Camp začal aplaudovat. Doslova šílet. Jakmile svlékl dres a postával u postranní čáry, tak znovu.

"Messi! Messi! Messi!" rozléhalo se po celém stadionu. Když pak vběhl na plac, fanoušci Barcelony ho přivítali opravdu bouřlivě. Na hřišti se objevil v 63. minutě, těsně poté, co Cesc Fabregas vstřelil v zápase svůj druhý gól z pokutového kopu.

Messi tak naskočil do hry už za rozhodnutého stavu 2:0. Přesto stihl skóre ještě navýšit. DVAKRÁT! Střelecky se prosadil v samotném závěru utkání v 90. a 93. minutě. První gól? Pohodlné zakončení po přihrávce Montoyi. Druhý gól? Náběh mezi obránce a šikovné zakončení, kterým nedal brankáři sebemenší šanci.

VIDEO: První gól Lionela Messiho

Měl chuť. Hrál si s míčem i s obránci soupeře. Chtěl se ukázat. Bylo zjevné, že Messimu fotbal strašně moc chyběl. I proto se nebál rozběhnout mezi tři obránce. A když to nevyšlo, tak o pár chvil později znovu. Třeba Pedrovi po jeho centru chybělo jen pár centimetrů k úspěšnému zakončení. A pokud by Messi nepostrádal v jiných momentech přesnost, branek mohlo být daleko víc.

Messi chyběl Barceloně od 10. listopadu, kdy si natrhl stehenní sval na levé noze. Šestadvacetiletý útočník se do konce roku léčil doma v Argentině a lékaři mu povolili návrat na hřiště teprve před pár dny. Dlouhá pauza na něm ale nebyla vůbec poznat.

VIDEO: Druhý gól Lionela Messiho

Lionel Messi se na hřiště dostal v 63. minutě místo Andrése Iniesty
Lionel Messi se na hřiště dostal v 63. minutě místo Andrése Iniesty

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud