3. května 2015 • 15:22

V Barce to klape. Messi odmítl hattrick, penaltu nechal Neymarovi

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lepší už to snad být nemůže. Barcelona válcuje jednoho soupeře za druhým a atmosféra v týmu je vynikající. Hráči si zápasy vyloženě užívají, po šesti gólech Getafe jich tentokrát nadělili Córdobě rovnou osm. Úžasná je pak spolupráce hvězdného tria Messi, Neymar a Suárez.



Barcelona vedla v Córdobě 6:0, když si Neymar vymodlil pokutový kop. Lionel Messi, tradiční exekutor, měl na kontě už dva góly. Nikdo nepochyboval o tom, že si půjde pro svůj další hattrick v této sezoně.

Ovšem Argentinec se zachoval hodně nesobecky. Penaltu přenechal právě Neymarovi, který se v utkání ještě netrefil. A to přesto, že stále soupeři s velkým rivalem Cristianem Ronaldem o nejlepšího střelce španělské ligy.

VIDEO | Lionel Messi přenechal penaltu Neymarovi

Brazilský kanonýr penaltu s přehledem proměnil. A svému spoluhráči šel hned poděkovat. Tento moment jako by názorně ukázal, že Barcelona je v tuto chvíli v naprosté pohodě. Jaký rozdíl oproti podzimu, kdy se mluvilo o hádkách v týmu.

Hlavní hvězdou duelu na půdě posledního týmu La Ligy se ale nestal ani Messi, ani Neymar, ale poslední z hvězdné trojice. Kanonýr Luis Suárez zaznamenal svůj premiérový hattrick ve Španělsku. Jako vzpomínku si po zápase vzal míč.

„Šťastný za vítězství a můj první hattrick v La Lize. Děkuji celému týmu. Vamos Barca!!!“ napsal spokojený Suárez po zápase na Twitter.

Barcelona tři kola před koncem vede ligovou tabulku o dva body před Realem Madrid. Naopak Lionel Messi ve střelecké tabulce ztrácí na Ronalda dva góly. Jak je vidět, příliš mu to ale nevadí. Hlavní je týmový úspěch. A tomu jsou Katalánci už hodně blízko.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud