18. května 2016 • 13:30

CHAT: Na Američany si věříme, říká Michal Řepík před čtvrtfinále

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dobré výsledky na mistrovství světa dodávají českým hokejistům energii po náročné sezoně, o úspěchu se ale rozhodne ve čtvrtek, kdy se Češi od 15.15 střetnou ve čtvrtfinále s týmem USA. Jak se na zápas Češi chystají a těší? Zůstane po extraligovém titulu v Liberci? Na vaše otázky odpovídal v online rozhovoru pro iSport.cz Michal Řepík.



Řepík o čtvrtfinále: Hrajeme tu dobrý hokej, musíme se koukat na sebe
Video se připravuje ...

Projděte si všechny odpovědi Michala Řepíka:

Michal Řepík

Zdeněk, 18. května 2016
Ahoj míšo já i všichni doma vám věříme!! Dejte do toho srdce ať to čtvrtfinále vyjde podle představ.
Děkuji, budeme se snažit. Zdraví Michal Řepík.
Roman, 18. května 2016
Dobry den, chtel bych se zeptat, jak se Vam hraje v lajne s Honzou Kovarem? Zda se mi, ze Honza neni tolik videt, jak je jeho zvykem. Dekuji za odpoved a preji hodne stesti! :)
Já si myslím, že jako lajna hrajeme dobře.
Pepek , 18. května 2016
Ahoj, slyšel jsem chválu na pana Vůjtka a není škoda, že není v realizačním týmu pro SP? Co myslíš?Jinak hodně štěstí a koukejte přivést medaili nejlépe tu nejkrásnější :-)
Děkujeme za přání, budeme se snažit.
Hanka, 18. května 2016
Ahoj Michale chtěla jsem se tě zeptat na Plzeň, na její mladý tým. Jinak musím říct že hrajes na MS výborně tak jen tak dál a zítra ať se daří na amíky :)
Udělali letos úspěch, nikdo od nich nečekal, že udělají bronzovou medaili. Mají tam dobré mladé perspektivní hráče do budoucna. Děkujeme.
Zdeněk, 18. května 2016
Ahoj nenapadla vás v kabině hříšná myšlenka typu když prohrajeme dostaneme němce?
Určitě jsme nechtěli prohrát a polemizovat, jestli Němce nebo Ameriku/Slováky. Hlavně jsme se nechtěli stěhovat do Petrohradu.
Martin, 18. května 2016
Hezký den ve čtvrtek vás čeká souboj proti USA. Nebojíte se že se hráči USA budou chtít ukázat (hlavně ukázat že hokej za mořem je úplně jiný level?
Nevím, jestli se oni budou chtít ukázat, ale my se určitě budeme chtít ukázat.
Marek, 18. května 2016
Který hráči si myslíte že pro vás budou hrozbou ?
Larkin, Foligno, Matthews.
Marek, 18. května 2016
Ahoj,Je pravda ze rokujes zo Slovanom ? Inak drzim Vam palce, bratia :) hrate najkrajsi hokej na MS tak nech je stoho medaila drz sa :)
O tom jsem vůbec nic neslyšel.
Míša Slánská, 18. května 2016
Dobrý den, Míšo, jsem fanynka Liberce, proto nejdřív gratuluji k mistrovskému titulu. Byly to velké emoce v hale =) Chci se zeptat, jak se cítíte na MS, stále máte energii? =) Věříme Vám i celému týmu, že bude placka =) Děkuji, Míša
Děkuju. Není to lehké hrát takhle dlouho, ale s těmi dobrými výsledky furt nějaká energie je, abychom zápasy zvládli.
Míša, 18. května 2016
Ahoj, chci se zeptat s kým jsi na pokoji? Jinak přeji hodně uspěchů, mistrovství krásně vyšlo na svaták tak jsem se mohla v klidu dívat... :D
Na pokoji jsem s Birnerem. Děkujeme.
Hasan Al Haji, 18. května 2016
Už se ví, kdo bude chytat? Těšíš se na čtvrtfinále? Dřete nebo odpočíváte?
Momentálně budeme odpočívat. Kdo bude chytat, se ještě neví.
Market, 18. května 2016
Ja Vás prostě miluju! Dáme zlato , hoši!
Děkujeme.
Lucka, 18. května 2016
Moc vám fandíme, jste skvělý tým, po dlouhé době je paráda dívat se na náš hokej, jen tak dál, máte na zlato, trochu štěstí k tomu a je to tam. Zajímalo by mě, jestli je pan Vůjtek přísný trenér.
Děkujeme. Je férový a vnáší do týmu klid.
Jarek, 18. května 2016
Dobrý den, jak tipujete zápas s Amerikou? Nemůže nastat uspokojení, že to půjde samo?
Žádné uspokojení nenastane. Doufám, že vyhrajeme.
Tom4, 18. května 2016
Michale, proč 62? Díky a hodně úspěchů:)
Moje oblíbené číslo je 26 a v Liberci i tady v repre už je udané. Takže jsem to jenom otočil.
Pepa, 18. května 2016
Ahoj Michale, jako fanoušek Liberce bych Ti chtěl pogratulovat k titulu v extralize a také ke skvělým výkonům, které předvádíš v reprezentaci. Můj první dotaz je, jestli máš nějaké nabídky ze zahraničí nebo se budeš na sezonu připravovat s Tygry a jak to vidíš s udržením kádru v Liberci? Už někteří hráčí odešli, jako Vampy nebo Honza Vítisk. Myslíš, že se povede udržet kádr v Liberci? Jaký vztah máte v Michalem Birnerem a Radimem Šimkem jako spoluhráči? Hraje se Vám lépe s Honzou Kovářem nebo jak jste byl zvyklý s Michalem Bulířem? Děkuji a přeji hodně štěstí v dalších bojích o titul mistra světa :)
Děkuji. Všechno bude v řešení po mistrovství. Jestli se udrží kádr, to je otázka na management. Jsme spoluhráči a něco jsme spolu prožili, takže se tady určitě kamarádíme asi nejvíc. Kovář a Bulíř jsou oba úplně jiné typy hráčů, momentálně má toho Kovy za sebou mnohem víc. V KHL dá se říct dominuje, je to výborný hráč. Bulda to má před sebou.
Jarda ze Záryb , 18. května 2016
Hezký den Michale, gratuluji Vám a celému českému týmu k postupu do play off z 1. místa a přeji hodně štěstí do bitvy s Američany. Přibližně před měsícem jsem si trhal vlasy z vašich gólů ve finále Tipsport extraligy. Teď pro změnu bych jich zítra chtěl pár vidět za zády amerického gólmana. Co se týká mých dotazů, tak se chci zeptat na to, jak byste zhodnotil týmový výkon na mistrovství světa, díky kterému jste porazili například Rusko či Švédsko. Dále by mě zajímalo, jak si celkově užíváte váš premiérový šampionát? Co byste řekl před duelem s USA? A na závěr bych se chtěl zeptat, zda po letošní vydařené sezoně zůstanete v Čechách nebo jestli už jste dostal nabídku ze zahraničí a chystáte se odejít. Děkuji
Sešla se tady dobrá parta kluků. Hodně nás je poprvé na mistrovství světa. Máme do toho velkou chuť a držíme na ledě pospolu. Celkem hrajeme dobrý bruslivý a líbivý hokej. Užívám si to. Celou kariéru jsem na to koukal v televizi a přál jsem si to někdy zažít. Jsem rád, že tady můžu být. Těžký zápas, jiný styl hokeje, který jsme tady zatím nepoznali. Ale chceme ten zápas vyhrát!
Daniel, 18. května 2016
Zdravím, gratuluji k titulu v extralize a ke čtvrtfinále MS mám 2 otázky: 1) co řadíš výš - titul nebo play-off MS 2) jak bys 3 třemi slovy popsal svého spoluhráče Michala Birnera.
1) To se vůbec nedá hodnotit. Titul je celoroční práce, play off MS je krásné, ale my doufáme, že přivezeme nějakou medaili. A potom se to může hodnotit. 2) Dříč, bojovník, srdcař.
Hary, 18. května 2016
Co děláte po zápase aby jste zregeneroval ?
Dávám si nějaké regenerační drinky, lehký výjezd na rotopedu a strečink.
Denisa, 18. května 2016
Jak se těšíte na čtvrteční zápas?:) Myslíte si ze USA porazite?:) Jak se chystate (připravujete ) na zápas?:) Jak se cítíte před zápasem?:)
Na zápas se samozřejmě těšíme. Určitě si na Ameriku věříme. Chceme ten zápas vyhrát a postoupit dál. Dnes jsme měli dopoledne trénink, teď bude relaxace na hotelu případně nějaké video.
Zvědavec, 18. května 2016
Ahoj Michale, gratuji ti k důležitým golům na MS, Jak vzpomínáš na svou mateřskou Spartu, kterou si sestřelil ve finále? Nechceš se někdy vrátit do Sparty? Jaký máš rituály před zápasy? S pozdravem Zvědevec
Vzpomínky jsou hezký. Byl jsem tam jenom v mládeži, za A tým jsem nikdy nic neodehrál. Většinou mám rozcvičku před zápasem ve stejný čas, dělám ty stejné věci a u výstroje si všechno začínám oblíkat z levé strany.
Kerek, 18. května 2016
Michale ahoj, jak dlouho se znas s Birnym? Jinak kluci cely tym makejte krasne jako do ted a zitra je ctvrtfinale nase!!!!!! Jste nejlepsi, no stress pozdravuj kluky!!! Mate podporu od cele ČR!
Seznámili jsme se hlavně první rok ve Lvu, to je čtyři roky zpátky. Díky!
Alex, 18. května 2016
Koupil jste si v Moskvě nějaký suvenýr?
Matrjošku a ušanku :-)
Filip Mlčoch #87, 18. května 2016
Ahoj Michale! Co tě přivedlo k hokeji a v kolika letech si začal hrát?díky si mmuj vzor
Začal jsem ve Vlašimi, zhruba kolem pěti šesti let. Táta hrál hokej, ne úplně na nejvyšší úrovni, ale hrál. Měl jsem do toho chuť, to byly moje začátky.
Nikol , 18. května 2016
Kdo je největší dříč v týmu ?
Michal Birner
Kunty31, 18. května 2016
Ahoj Řepo, jak to vypadá s budoucností? Zůstaneš u nás? Případně jestli ne, vrátíš se někdy, jak občas říkají hráči, že pokud se vrátí jinde hrát nebudou? Přeci jen díky Tygrům, si se takhle vyhoupl. Díky za odpověď a hodně štěstí, v září se sejdeme v Liberci (fór) :D
Zdravím všechny a díky, že nám držíte palce! Budoucnost se řeší. Uvidíme, co bude a jestli vůbec někam budu odcházet.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud