Patrik Czepiec
16. dubna 2023 • 15:00

Hodnocení Oktagonu: skvělá kulisa, peklo pro Vémolu a bavič Baba Jaga

Autor: Patrik Czepiec, inf
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Organizace Oktagon má za sebou premiéru v Liberci. Jaká byla? K vynikající atmosféře v Home Credit Aréně přispěla hlavní hvězda sobotního večera. Karlos Vémola znovu potvrdil, že jeho zápasy táhnou. Fanoušci na severu republiky si však akci užívali i před nástupem českého Terminátora. Bavily je vydařené sportovní výkony, stejně jako upovídaný „Baba Jaga“ Mikulášek. Podívejte se na hodnocení Oktagon 41 podle iSport.cz!



Karlos Vémola po vítězství nad Alem Matavaaem
Video se připravuje ...

Magard obhájil titulový pás Oktagonu. Lopeze poslal k zemi v druhém kole
Video se připravuje ...

ONLINE PŘENOS - Oktagon 41
14. 4. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Karlos Vémola Karlos Vémola Ondřej Němec, redaktor iSport.cz Ondřej Němec, redaktor iSport.cz Patrik Czepiec, redaktor iSport.cz Patrik Czepiec, redaktor iSport.cz
Obnovit
Zprávy ze dne 14. 4. 2023
18:28
14. 4. 2023
 

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek, mimo jiné někdejší vyzyvatel Karlose Vémoly, znovu nezklamal a na veřejné vážení si přinesl zmrzlinu, zakoupenou zřejmě v obchodním centru. Jednu lžičku věnoval i svému soupeři, kterým bude Slovák Matyas Viszlay.

Zprávy ze dne 14. 4. 2023
18:20
14. 4. 2023
 

Jako by měla autogramiádu populární kapela. Taková atmosféra provázela veřejné vážení ve Foru Liberec. V jedné části obchodního centra musely být například zastaveny eskalátory, aby na nich po celé délce mohli stát fanoušci, kteří chtěli vidět na dění na pódiu. Největší odezvu měl u publika tradičně Karlos Vémola, když se poprvé postavil tváří v tvář s Alem Matavaem. A co Vémolu napadlo při tomto setkání? „Že se na tu váhu vysral. Rozhodně má z čeho shazovat,“ smál se Vémola. Jak probíhalo vážení? Více čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 14. 4. 2023
13:33
14. 4. 2023
Ondřej Němec, redaktor iSport.cz

Ověřeno: požadavek na změnu váhového limitu byl pouze ze strany týmu Ala Matavaa...

Zprávy ze dne 14. 4. 2023
9:59
14. 4. 2023
Patrik Czepiec, redaktor iSport.cz

Podle informací iSport.cz došlo u váhového limitu exponovaného zápasu Karlos Vémola vs. Al Matavao doslova k turbulentním změnám. Ještě ve čtvrtek večer platila smluvená hodnota 89 kilogramů, ale nakonec se oba tábory domluvily na novém limitu 92 kilogramů. Je to patrné i z předzápasových grafik.

 

Český Terminátor byl připravený i na původní podmínky, ale nakonec už doshazovat nemusel. Zato jeho sok z Americké Samoy hrubě překročil i posunutý limit. Boj však podle bezprostředního vyjádření Vémoly proběhne. Matavaa čeká finanční postih, který poputuje na konto soupeře.

Zprávy ze dne 14. 4. 2023
9:49
14. 4. 2023
Ondřej Němec, redaktor iSport.cz

Al Matavao opět převážil. Patrně vyznává heslo „Kdo má vanu, ten má ránu.“ Ale co lze z jeho převážení usuzovat? Že znovu nenavážit není profesionální? Rozhodně. Že bere zápas na – paradoxně – lehkou váhu? Uvidíme.

V nedávném rozhovoru rodák z Americké Samouy uvedl, že se diví tomu, proč jej organizace Oktagon povolala jako soupeře Vémoly, že je patrně považován jen za „maso“, lehkou kořist. To prý však rozhodně nebude… No, už zítra večer se ukáže, zda si nepřijel jen pro výplatu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud