Marek Stodůlka
17. října 2021 • 13:59

Další průšvih šíleného McGregora. DJovi zlomil bezdůvodně nos

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útok na autobus, napadení staříka v baru, obvinění ze sexuálního obtěžování…Seznam případů, při nichž hvězdný Conor McGregor neovládl emoce a porušil zákony, se stále zvětšuje. DJ Francesco Facchinetti žaluje bojovníka MMA za bezdůvodný útok, který se měl udát v noci v Římě, při němž mu měl Ir zlomit nos. „Dostal jsem ránu pro nic. Mohl to schytat kdokoliv. Proto jsem se rozhodl Conora McGregora zažalovat,“ prohlásil Ital v instagramovém videu.



Největší hvězda smíšených bojových umění opět způsobuje rozruch. Bohužel zase mimo klec, Conor McGregor má další problém. Italský DJ Francesco Facchinetti byl totiž podle portálu Il Massaggero zápasníkem napaden. Potlučený Ital poté umístil i video na sociální sítě, v němž se svěřuje s vlastní zkušeností s irským bojovníkem.

„McGregor mi roztrhl ret a zlomil nos,“ ukazuje DJ na videu. „Nejvíce mě na tom mrzí, že jsem byl jeho fanouškem a zápasníci se takto nechovají. Vědí, že mají místo rukou zbraně. Přivítali jsme ho jako hrdinu, přitom je to jen šikanátor největšího kalibru.“

DJ Francesco Facchinetti žaluje MMA zápasníka Conora McGregora
DJ Francesco Facchinetti žaluje MMA zápasníka Conora McGregora

Facchinetti se ženou Wilmou se měl s McGregorem a jeho snoubenkou bavit na jedné z akcí téměř dvě hodiny před útokem. Když pak Ir navrhl, aby se přesunuli na jinou párty a všichni souhlasili, měl rodák z Dublinu Facchinettiho bezdůvodně napadnout před více než deseti bodyguardy a svědky.

„Z ničeho nic Francesca praštil. Pozval nás na jinou akci, a když Francesco řekl: ‚Okay, pojďme‘, tak ho uhodil,“ psala na sociální sítě Facchinettiho žena. „Naštěstí byli blízko u sebe, takže se nemohl pořádně napřáhnout. Francesco odletěl na stůl, a pak spadl na zem. Byla jsem paralyzovaná. Poté jsem viděla, jak jej kamarádi drží u zdi, protože chtěl Francesca dál mlátit.“

McGregor se prozatím k incidentu nevyjádřil. Podle Instagramových příspěvků však se snoubenkou zrovna tráví dovolenou v Římě.  „V Itálii bude do 26. října. Pokud ho uvidíte, držte se od něj dál a nežádejte ho o autogramy, protože je to nestálý a nebezpečný člověk,“ dodala Wilma Facchinettiová.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální události
Články odjinud