3. srpna 2021 • 17:00

OH naruby: Ondrův tragický režisér, Barbora až do Paříže, Lipták v ofsajdu

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak se říká – všechno zlé je pro něco dobré. A tak Barbora Špotáková po neúspěšné kvalifikaci přehodnotila svá dřívější slova o poslední olympiádě kariéry. V Paříži za tři roky jí bude teprve 43 let a to není pro šampionku žádný věk. Adam Ondra zvládl kvalifikaci a zároveň olympijskou premiéru svého sportu, na rozdíl od něj ale nezářil režisér televizního přenosu. Na tom je potřeba ještě zapracovat. A hlásí se i jídlo z olympijské vesnice! Nová Olympiáda naruby je tady.



OH naruby: jednonohý král Schilb, fasádník Prouza a zřejmě slušnej oddíl
Video se připravuje ...

ONLINE PŘENOS - Olympiáda minutu po minutě
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Adam Ondra Adam Ondra COVID-19 COVID-19 Jiří Prskavec Jiří Prskavec Josef Dostál Josef Dostál Lukáš Krpálek Lukáš Krpálek Markéta Vondroušová Markéta Vondroušová Program dne Program dne
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 8. 2021
9:34
1. 8. 2021
Barbora Krejčíková

TENIS: Česká republika slaví v Tokiu čtvrté zlato! Deblový pár Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková ovládl finále čtyřhry žen proti Belindě Bencicové a Viktoriji Golubicové ze Švýcarska 7:5 a 6:1. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
9:33
1. 8. 2021
 

BOX: Francouzský boxer Mourad Aliev proseděl na olympijských hrách zhruba hodinu u ringu na protest proti tomu, že ho rozhodčí ve čtvrtfinálovém souboji v supertěžké váze s Britem Frazerem Clarkem diskvalifikoval za úmyslný úder hlavou. Na rozhodnutí sudího Andyho Mustacchia reagoval vztekle, mimo jiné vyplivnul svůj chránič úst, nakopl ho a zasáhl i televizní kameru.

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
9:28
1. 8. 2021
 

SKOKY DO VODY: Číňanka Š' Tching-mao na hrách v Tokiu obhájila zlato z Ria ve skocích do vody z třímetrového prkna. Čína zaznamenala čtvrtý triumf z pěti disciplín.

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
9:15
1. 8. 2021
 

GOLF: Senzační medaili slaví Slovensko! Rory Sabbatini zahrál dnes neuvěřitelné závěrečné kolo golfového turnaje (-10) a s celkovým výsledkem -17 se vyšvihl na celkové druhé místo. Zkušený rodák z Jihoafrické republiky chvilku pomýšlel i na zlato, to si ale nakonec o jednu ránu pohlídal Američan Xander Schauffele. O třetí místo se ještě bude rozstřelovat sedm golfistů. Český reprezentant Ondřej Lieser skončil s výsledkem +10 na posledním 60. místě.

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
9:00
1. 8. 2021
Barbora Krejčíková

TENIS: Skvělá práce! Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková ovládly první set finále čtyřhry žen 7:5 a mají blíže k zisku zlatých medailí než Švýcarky. Druhý set právě začíná, sledujte ONLINE přenos >>>

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
8:37
1. 8. 2021
 

JACHTING: Australan Matt Wearn vyhrál olympijský závod jachtařů v kategorii Laser. Stříbro obhájil Chorvat Tonči Stipanovič, třetí byl Nor Hermann Tomasgaard. Závod žen v kategorii Laser Radial vyhrála Dánka Anne-Marie Rindomová a vylepšila bronzové umístění z her v Riu de Janeiro. Druhá byl Švédka Josefina Olssonová a třetí skončila obhájkyně zlata Marit Bouwmeesterová z Nizozemska.

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
8:22
1. 8. 2021
 

BASKETBAL: Španělské basketbalistky na cestě za obhajobou stříbrných olympijských medailí vyhrály i poslední třetí zápas ve skupině A, v němž porazily Kanadu 76:66. Díky tomu mají jistotu, že na favorizovaný výběr USA nenarazí dříve než v semifinále.

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
8:02
1. 8. 2021
Barbora Krejčíková

TENIS: Další pokus o tenisové zlato právě začíná! Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou bojují ve finále čtyřhry proti švýcarské dvojici Belinda Bencicová - Viktorija Golubicová. Sledujte ONLINE přenos >>>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud