3. srpna 2021 • 17:00

OH naruby: Ondrův tragický režisér, Barbora až do Paříže, Lipták v ofsajdu

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak se říká – všechno zlé je pro něco dobré. A tak Barbora Špotáková po neúspěšné kvalifikaci přehodnotila svá dřívější slova o poslední olympiádě kariéry. V Paříži za tři roky jí bude teprve 43 let a to není pro šampionku žádný věk. Adam Ondra zvládl kvalifikaci a zároveň olympijskou premiéru svého sportu, na rozdíl od něj ale nezářil režisér televizního přenosu. Na tom je potřeba ještě zapracovat. A hlásí se i jídlo z olympijské vesnice! Nová Olympiáda naruby je tady.



OH naruby: jednonohý král Schilb, fasádník Prouza a zřejmě slušnej oddíl
Video se připravuje ...

ONLINE PŘENOS - Olympiáda minutu po minutě
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Adam Ondra Adam Ondra COVID-19 COVID-19 Jiří Prskavec Jiří Prskavec Josef Dostál Josef Dostál Lukáš Krpálek Lukáš Krpálek Markéta Vondroušová Markéta Vondroušová Program dne Program dne
Obnovit
Zprávy ze dne 13. 8. 2021
14:29
13. 8. 2021
 

MODERNÍ PĚTIBOJ: Týden po dramatu při parkuru moderních pětibojařek na olympijských hrách v Tokiu podal Německý svaz na ochranu zvířat žalobu na závodnici Anniku Schleuovou a reprezentační trenérku Kim Raisnerovou. Podle svazu se ženy dopustily při soutěži týrání zvířat. „Je samozřejmé, že na olympijské zlato fixovaná sportovkyně je v takovém okamžiku v mimořádném stresu. Ale to není ani v nejmenším omluva pro týrání zvířat. Ve výkonnostním sportu lidí nemají zvířata co pohledávat. Naše oznámení slouží také k principiálnímu řešení tohoto problému,“ uvedl prezident Německého svazu na ochranu zvířat Thomas Schröder.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud