21. května 2015 • 14:57

České eso MMA Procházku prověří v Brně polská kvalita

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas o budoucnost a srovnání s opravdovou kvalitou. Eso českého MMA Jiří Procházka se utká už v pátek v jednom z nejočekávanějších soubojů na české scéně s Polákem Michalem Fijalkou. Duel bude hlavním tahákem galavečera GCF 31 v brněnském Boby centru (start v 19 hodin).



Velká síla a atraktivní styl. Právě proto patří zápasník Jiří Procházka k nejsledovanějším českým bojovníkům MMA. Tím spíš, že šampion organizace GCF do 93 kg z brněnského Jetsaam Gymu za poslední rok a půl ovládl šest ze sedmi zápasů před limitem. K tomu v Rusku po kontroverzním verdiktu remizoval s tamním borcem a celkovou bilanci má nyní 12 výher, 2 prohry, 1 remíza.

Na domácí půdě v Boby centru, kde v prvním kole knockoutoval už tři soupeře, ho však v pátek čeká největší výzva dosavadní kariéry. Polák Michal Fijalka (13 výher, 4 prohry, 1 remíza) je zkušenější a v 31 letech je veteránem věhlasné evropské organizace KSW, kde v letech 2008 a 2009 vyhrál všechny čtyři své zápasy.

Zákulisí MMA: Masáž i řev. Jak se šampion Procházka připravoval na masakr v kleci
Video se připravuje ...

Souboj v Brně patří k podle specializovaných serverů na MMA k nejočekávanějším květnovým duelům v Evropě. Případný úspěch by českému zástupci přiblížilo vysněné angažmá v americké organizaci UFC, kde doposud z jeho krajanů bojovali jen Karlos Vémola a v současnosti také těžká váha Vitkor Pešta.

Galavečer nabídne celkem devět zápasů a živě bude k vidění i na internetovém kanálu VOYO.cz. V kleci se představí řada zástupců z domácí špičky, mimo jiné David Kozma, Bohumil Lungrik, Miloš Petrášek a v titulovém souboji do 57 kg se utkají David Dvořák a Tomáš Žák. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketstream a záznam z turnaje odvysílá Nova Sport.

Galavečer GCF 27 Road to the Cage: Jiří Procházka - Viktor Bogutzki
Video se připravuje ...
Hlavní atrakcí příbramského GCF CHALLENGE: Back in the Fight 4 bude neporažený šampion GCF Jiří „Denisa“ Procházka Hlavní atrakcí příbramského GCF CHALLENGE: Back in the Fight 4 bude neporažený šampion GCF Jiří „Denisa“ ProcházkaFoto Michal Beránek (Sport)

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud