13. února 2020 • 13:57

Kolář prodloužil ve Slavii. Do léta 2021 neslyšíme na nabídky, hlásí Tvrdík

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový brankář Ondřej Kolář navzdory zájmu ze zahraničí zůstává v pražské Slavii. Pětadvacetiletý gólman dnes s českým mistrem prodloužil smlouvu do 30. června 2024. Červenobílí o tom informovali na tiskové konferenci před startem jarní části ligové sezony.



„Slavii jsem si strašně oblíbil a jsem velmi rád, že zde mohu pokračovat. Je to pro mě velký závazek. Věřím, že mám klubu ještě hodně co dát a věřím, že budeme spolu úspěšní jako doposud,“ uvedl Kolář.

Do Slavie zamířil v lednu 2018 krátce po příchodu trenéra Jindřicha Trpišovského, který ho předtím vedl v Liberci. Kolář se okamžitě stal jedničkou červenobílých a postupně se vypracoval v jednu z opor. Vyneslo mu to i pozvánku do reprezentace, za kterou zatím odchytal jeden zápas.

„Mám obrovskou radost, že Ondra zůstal a pomůže nám překlenout těžké období, kdy nám odešlo několik opor. Kádr jsme doplnili velmi talentovanými hráči. I proto je pro nás důležité, že Ondra zůstal. Je osobností týmu i celé ligy,“ řekl Trpišovský.

„Kdyby vedle Tomáše Součka odešel i Ondra, to už by pro nás bylo těžké, i vzhledem k další spolupráci s Jindrou Trpišovským. Ondra ve Slavii nechává své srdce. Máme dohodu, že do léta 2021 nebudeme vůbec posuzovat případné nabídky, které by na něj přišly,“ doplnil předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud