Richard Šíma
22. srpna 2015 • 19:26

Frydrych se zranil, Baníku se před zápasem se Slavií rozpadla obrana!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velké problémy se složením obranné řady má před utkáním Baníku se Slavií ostravský trenér Radomír Korytář. Kromě Filipa Kaši, který má třízápasový distanc za červenou kartu z utkání ve Zlíně, mu bude chybět další stoper Michal Frydrych. Ten se zranil na pátečním předzápasovém tréninku. Obnovily se mu problémy s tříslem. Korytář je nucen zařadit do sestavy devatenáctiletého stopera Martina Honiše. Ten v lize neodehrál zatím ani minutu.



„Michal si bohužel obnovil zranění a nedokončil páteční trénink,“ řekl Korytář na adresu hráče, o němž se sice hovoří jako o budoucí posile pražské Sparty, jenž ale měl duel se Slavií v dresu Baníku odehrát. Byl by to s největší pravděpodobností jeho poslední zápas za mateřský klub. Zranění ho na hřiště nepustí.

Korytář má vedle distancovaného Kaši a zraněného Frydrycha už jen jediného stopera s patřičnými ligovými zkušenostmi. Tím je Martin Kouřil, který kvůli zranění vynechal pro změnu minulý zápas se Zlínem.

Už je ale zdráv, takže hrát může, vedle něj se ale objeví benjamínek Martin Honiš. „Nemáme na výběr, takže nemá cenu nad něčím naříkat. Taková je prostě realita, Martin půjde hrát a já rovnou řeknu, že nějak cítím, že to utkání zvládne. Je to hráč se zajímavými předpoklady a já mu naprosto věřím,“ řekl ostravský trenér.

Baník v této sezoně ještě nevyhrál, na kontě má pouze bod za domácí remízu s Mladou Boleslaví. „Také proto musíme Slavii porazit. Stůj co stůj. Už není kam uhýbat,“ dodal ještě ostravský kouč.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud