1. července 2019 • 12:40

Lituju Slováky, snad nepíská ligu, opřel se Trpišovský po prohře do sudího

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Porážka 2:3 na Tehelném poli trenérovi Slavie Jindřichu Trpišovskému ani tolik nevadila, hlavní negativum zápasu neviděl ani ve vedru, ale v muži v černém. Hned na začátku hodnocení zápasu se Slovanem Bratislava zkritizoval rozhodčího, se kterým několikrát debatoval.



„Všechno dobrý, až na rozhodčího. Lituju slovenské hráče,“ prohlásil Jindřich Trpišovský po zápase o Pohár Ferdinanda Daučíka.

Slávistické lavičce ani fanouškům, kteří zápas sledovali, se nelíbilo několik verdiktů, které rozhodčí Jozef Pavlík udělal. Domácí sudí musel slávisty během zápasu uklidňovat. V závěru pak za stavu 3:2 pro domácí téměř nenastavoval. „Doufám, že nepíská první ligu, protože to by byla ostuda,“ věřil kouč českých mistrů.

Jozef Pavlík je ale u východních sousedů považovaný za jednoho z nejlepších mužů s píšťalkou. Vedle nejvyšší soutěže na řídil třeba i poslední finále Slovnaft Cupu.

Po loňské porážce 0:1 v Edenu znovu Slavia v souboji vítězů české a slovenské ligy prohrála o jediný gól, tentokrát jich ale v Bratislavě padlo pět. Tomáš Souček si sice drží střeleckou produktivitu i po krátké dovolené, ale v obraně je to horší i kvůli absenci Simona  Deliho, který se k týmu připojil teprve v pátek, a Michaela Ngadeua, jenž stále bojuje o úspěch na mistrovství Afriky.

Na stoperu se tak poprvé v sešívaném dresu představil Alex Král, zatímco Miroslav Stoch už byl po přestupu v Řecku.

„Miňa mám rád. Vytvořil jsem si k němu hodně velký vztah a je mi hodně líto, že odchází. Ale situace nějak vyústila a dopadlo to takhle. Bude mi hodně chybět po lidské i fotbalové stránce. I ty body, které udělal,“ rozloučil se s ním Trpišovský.  „Ale to je fotbal, budu na něj výborně vzpomínat, protože nám ve Slavii hodně pomohl. Můžu o něm mluvit jen v superlativech."

Vše o Slavii čtěte ZDE>>>

SESTŘIH: Slovan Bratislava - Slavia 3:2. Pražané padli i přes dva góly Součka
Video se připravuje ...

Souček: Lepší dostat facku teď. Jak bere odchod Stocha?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud