11. srpna 2020 • 17:35

iSport podcast: Pustí Slavia Stancia a Masopusta do Anglie? Vrátí se Stoch?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Netradičně v úterý, zato živě přímo z místa slávistického soustředění v Laa an der Thaya jste mohli sledovat a poslouchat nový díl iSport podcastu s redaktorem deníku Sport  Janem Podroužkem! Téma bylo proto jasné - řešily se především tahy Slavie na přestupovém trhu před začátkem sezony. Jak se jeví kádr a budou chtít sešívaní přivést ještě další hráče i nezávisle na zájem o Vladimíra Coufala, Lukáše Masopusta či Nicolaeho Stancia? Kdo zůstane v týmu a kdo naopak půjde na hostování? A co ukončené soustředění kvůli koronaviru? Ptali jste se Jana Podroužka i Martina Vaita. 



Jen co slávistické soustředění začalo, tak taky bohužel rychle skončilo. Kvůli hráči nakaženému koronavirem je zbytek výpravy do Rakouska zrušen a začátek sezony je pro sešívané v ohrožení. Nejen aktuální zprávě, která významně hatí plány českému mistrovi, se ale věnuje nový iSport podcast, který jste mohli sledovat živě na iSport.cz a YouTube deníku Sport.

Hlavním tématem je přestupové okno ve Slavii. Jak to vypadá se zájmem klubů z Premier League o Nicolaeho Stancia, Lukáše Masopusta či Vladimíra Coufala? Kdo ještě ze slávistů nejspíš půjde na hostování a pryč z klubu? A uvažují ještě sešívaní o dalších posilách? Je Miroslav Stoch pro tým Jindřicha Trpišovského reálným přestupovým cílem? A jak by se mohla omezovat rozsáhlá hostování?

Nejen o tom, ale i o velké spoustě dalších témat, včetně případných náhrad za Bořila s Coufalem, nebo úzké spolupráci Slavie s Libercem, je nový díl iSport podcast LIVE s redaktorem Janem Podroužkem přímo z Rakouska. Moderuje Martin Vait

Všechny díly iSport podcastu najdete na iSport.cz/podcasty a ve všech podcastových aplikacích včetně Apple Podcasts nebo Spotify, jako i na YouTube kanále deníku Sport.

0:00 Jaký dopad bude mít na Slavii zrušené soustředění kvůli koronaviru v týmu?

8:39 Je o Coufala a Masopusta z Anglie vážný zájem?

16:36 Kým můžem Slavia nahradit Bořila a Coufala?

25:19 Mohla by Slavia pustit Stancia do Anglie? Mají ještě Matoušek a Hromada ve Slavii budoucnost? Co Hellebrand a Beran?

36:09 Jak se budou omezovat rozsáhlá hostování?

59:38 Má Slavia zájem o Stocha? Kam chce Trpišovský posunout tým takticky?

Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud