2. května 2011 • 05:20

VIDEO: Mám! Nemám! Casillas minul a potopil Real

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

I mistr tesař se někdy utne. Gólman Realu Madrid Iker Casillas v sobotním duelu proti Zaragoze Jiřího Jarošíka minul při svém výběhu míč a dostal od Ángela Lafity hodně hloupý první gól. Real bez některých opor v čele s Cristianem Ronaldem nakonec prohrál 2:3 a jen porážka Barcelony 1:2 s nováčkem ze San Sebastianu mu udržela teoretickou šanci na titul. Čtyři kola před koncem "bílý balet" ztrácí na Katalánce osm bodů.



"Je možné, že všechno, co se v minulých dne odehrálo, zanechalo v našich myslích nějaké stopy," připomněl po smolném zápase Casillas neúspěšné první semifinále Ligy mistrů právě proti Barceloně.

"To ale není omluva. Zaragoza předvedla dobrý výkon a dokázala využít našich chyb," podotkl brankář mistrů světa. Jednu z největších ovšem předvedl on sám.

"Jsem docela naštvaný, protože tým nedosáhl na lepší výsledek kvůli chybě, kterou jsem udělal. Ale všichni jsme jen lidé a všichni děláme chyby," nedělal si ze svého kiksu až tak těžkou hlavu Iker Casillas.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud