17. prosince 2012 • 11:11

PARÁDNÍ GÓLY: Chybující Messi, lišácký Falcao a šibenice Adriana

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Bitva o čelo španělské ligy, v akci dva nejlepší kanonýři současnosti. Souboj Barcelony s Atlétikem Madrid nabídl divákům parádní góly. Všech pět "kousků" mělo punc jedinečnosti, všechny si fanoušci zapapatují. Podívejte se, jaké branky rozhodly o jasné výhře Katalánců 4:1.



30. minuta, FALCAO 0:1

Kolumbijský snajpr v prvních minutách řádně větral domácí obranu. Pique ani Puyol rychlostně nestíhali, Falcao měl na hrotu hodně prostoru. Jeho první hlavička skončila na tyči, další únik zlikvidoval včasným vyběhnutím Valdés.

Druhý nejlepší kanonýr španělské ligy se dočkal po půl hodině. Messi za vápnem přišel o balon, míč se dostal k rozběhlému Falcaovi. Ten nasadil k brutálnímu sprintu, pláchl Busquetsovi i dalším obráncům a lehkým obloučkem otevřel skóre zápasu.

35. minuta, ADRIANO 1:1

Spící Barcelonu obdržený gól probral. Domácí zareagovali rychle, navíc parádním způsobem. Pravý bek Adriano, který v této sezoně dostává přednost před Danielem Alvésem, trefil jednu z nejhezčích branek této sezony.

Adriano převzal na pravé straně vápna dlouhý pas, místo centru ale zvolil nečekané řešení. Zasekl si balon na levačku, posunul jej do středu hřiště a bez velkého přemýšlení vypálil. Jeho pumelice zaplula přesně do levého růžku branky Atlétika.

44. minuta, BUSQUETS 2:1

Sváteční střelec se dočkal poprvé v letošní sezoně. Pique vyhrál hlavičku po rohovém kopu, míč se z chumlu hráčů dokutálel k noze Busquetse. Defenzivní štít Barcelony nezazmatkoval. Naznačil střelu, pak si balon postrčil doprava a nekompromisně zavěsil. Domácí tak ještě před poločasem otočili nepříznivý vývoj utkání.

57. minuta, MESSI 3:1

Naděje madridského souboru definitivně zmrazil hvězdný kanonýr. Do té doby prakticky neviditelný Messi názorně předvedl, jak moc je v současné době efektivní. Před vápnem dostal přihrávku od Sáncheze, odpoutal se od obránců a umístěnou, přízemní střelou zvýšil na 3:1. Jak jednoduché, jak prosté. A jak dokonalé...

87. minuta, MESSI 4:1

Malý Argentinec zvládl ještě jednu trefu, povedl se mu už 90. zásah v letošním roce. V samotném závěru vystihl chybu domácích obránců, sebral míč a pelášil do vápna. Gólmana přehodil lehkým obloučkem a uzavřel gólový účet na 4:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud