7. listopadu 2014 • 14:50

Piquého zastavil fanoušek na letišti: Vzbuď se a začni víc běhat!

Autor: pt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Barcelony Gerard Piqué neprožívá nejšťastnější období. Ale za to si může hlavně sám. Při nedávném finále Katalánského poháru si španělský reprezentant na lavičce hrál s mobilem a od té doby se na hřiště nedostal. Teď ho navíc zkritizoval fanoušek na letišti přímo do očí.



„Vzbuď se a začni víc běhat!" zakřičel fanoušek na Piquého, který se zrovna se spoluhráči vrátil domů po vítězství 2:0 nad Ajaxem Amsterdam.

Podívejte se na video, kde fanoušek kritizuje Piquého

Piqué v probíhající sezoně marně hledá dřívější formu, a proto se začal častěji objevovat na lavičce. Právě na ní si při finále Katalánského poháru hrál s mobilem, za což dostal pokutu a hlavně tím naštval trenéra Luise Enriqueho.

O víkendu Piqué dokonce sledoval ligový zápas proti Celtě Vigo pouze z tribuny. Ve středu při Lize mistrů zůstal v utkání s Ajaxem opět jen na lavičce.

Ve Španělsku se spekuluje o tom, že by se v zimě Piqué mohl vrátit do Manchesteru United, kde už působil v letech 2004 - 2008.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud