23. prosince 2016 • 04:40

Známý expert překvapil: Real zkusí získat Messiho! Má poslední šanci

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla by to největší pecka v současném fotbale. A možná i v jeho historii. Lionel Messi, symbol Barcelony a miláček fanoušků, do Realu Madrid? To by se fotbalový svět zbláznil! Podle experta na španělský fotbal Grahama Huntera, který La Ligu sleduje a analyzuje už mnoho let, ale právě teď nastala chvíle, kdy se ambiciózní šéf Realu Florentino Pérez pokusí Messiho získat. Je totiž v situaci „teď, nebo nikdy“.



Jak známo, vlivný boss Realu Madrid Pérez se jen tak před něčím nezastaví. V minulosti se mu tak už povedly opravdu velké úlovky. Kdyby ale dokázal přivést do týmu, kde válí Cristiano Ronaldo, ještě Lionela Messiho, stal by se nesmrtelným.

„Nezáleží na tom, jestli uspěje. Florentino Pérez má poslední šanci Messiho získat. Pokud Argentinec prodlouží s Barcelonou, zůstane tam až do návratu domů. Real se o to pokusí,“ je přesvědčený expert Hunter.

I on ale uznává, že šance na získání Messiho je pro Real minimální. Barcelona by udělala naprosto všechno, aby se tak nestalo. A sám hvězdný Argentinec se mnohokrát vyjádřil, že Barcelonu miluje a stala se jeho druhým domovem.

Barcelona - Espanyol: Luxusní akce! Suárez nádherně přihrál a Messi dal housle brankáři
Video se připravuje ...

„Jasně, s největší pravděpodobností Messi zůstane v Barceloně a na závěr kariéry se vrátí do Argentiny. Ale byl bych šokován, kdyby Pérez nevyužil svou poslední šanci,“ dodává Hunter.

Nemusíme ani připomínat, že pokud by se prvořadá senzace Realu Madrid podařila, stal by se Messi nejdražším hráčem všech dob. A to s přehledem. Aktuální Messiho hodnota je podle Transfermarkt 120 milionů eur, ale přestupní částka by byla výrazně vyšší.

Realu pak nahrává, že mu FIFA zkrátila zákaz přestupů, díky čemuž bude moci v létě nakupovat. A proč si nejít rovnou pro tu největší rybu...

Barcelona - Espanyol: A zase Messi! Parádně prošel přes tři hráče a Alba zvýšil na 3:0
Video se připravuje ...

Barcelona - Espanyol: Iniesta a Messi kouzlili! Střelu pak dorazil do sítě Suárez
Video se připravuje ...

Barcelonské hvězdy Luis Suárez a Lionel Messi se největší měrou zasloužili o demolici Espaňolu
Barcelonské hvězdy Luis Suárez a Lionel Messi se největší měrou zasloužili o demolici Espaňolu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud