17. prosince 2008 • 17:02

Portsmouth pustí Diarru do Realu

Autor: pj
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nabídka akceptována! Tak zní verdikt anglického Portsmouthu, který podle svého mluvčího nebude bránit záložníkovi Lassanu Diarrovi v přestupu do Realu Madrid.



Nový kouč španělského velkoklubu Juande Ramos se po svém nástupu nechal slyšet, že posílí kádr o několik nových tváří. A posily hledá především v anglické nejvyšší soutěži, v níž nedávno neúspěšně vedl Tottenham Hotspur.

Jeho prvním úlovkem bude Lassana Diarra, talentovaný defenzivní záložník. Za nového „Makeleleho“ Real údajně zaplatí 20 milionů liber, což je částka, kterou ve středu Portsmouth akceptoval.

„Vždycky jsme tvrdili, že nebudeme našim hráčům bránit v přestupu, pokud obdržíme mimořádnou nabídku. Ani Diarrovi nebudeme stát v cestě,“ uvedl tiskový mluvčí „pompey“ na oficiálních stránkách klubu.

Diarra se v tuto chvíli chystá odcestovat do Španělska, kde se podrobí lékařské prohlídce a bude jednat o podmínkách smlouvy. Transfer by měl být oficiálně zkompletován s otevřením lednového přestupového okna.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud