31. srpna 2014 • 08:00

ONLINE: Souhrn fotbalových přestupů v Synot lize i zahraničí

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE. Uzávěrka přestupů je dnes o půlnoci!



STŘEDA 20. SRPNA
20:43

JEDNÁNÍ. Liverpool se podle informací italského tisku pokusil získat italského útočníka Maria Balotelliho. Nabídku ve výši 17,5 milionu liber ale vedení AC Milán smetlo ze stolu. Teď ovšem tvrdí, že s nikým o Balotellim nejednalo...

20:00

JEDNÁNÍ. Německý reprezentant a univerzál Bayernu Mnichov Thomas Müller odmítl astronomickou nabídku od Manchesteru United, píší německá média. Anglický klub údajně neuspěl ani v případě Marka Reuse z Borussie Dortmund.

19:38

Bosenský útočník Edin Džeko prodloužil o čtyři roky smlouvu s Manchesterem City. Osmadvacetiletý kanonýr, který vstoupil do velkého fotbalu v Teplicích, je nyní v týmu úřadujícího anglického mistra vázán až do roku 2018.

"Jsem v Manchesteru City opravdu šťastný, je to můj druhý domov. Když jsem tu začínal, hned jsem věděl, že tu chci vydržet hodně dlouho. Nevidím lepší místo než tady," prohlásil Džeko pro internetové stránky Manchesteru City.

17:40

PŘESTUP. Novou posilou italské Neapole se stal šestadvacetiletý fotbalista Jonathan De Guzman, který přišel ze španělského Villarrealu.

16:11

PŘESTUP. Argentinský obránce Federico Fernandez přestoupil z Neapole do Swansea. Smlouvu podepsal na čtyři roky.

14:58

Real Madrid si pojistil služby chorvatského záložníka Luky Modriče, se kterým prodloužil smlouvu do léta 2018.

12:00

HOSTOVÁNÍ. Valencia hlásí další posilu. Na roční hostování přišel Portugalec Joao Cancelo z Benfiky Lisabon. Už včera trénoval s prvním týmem.

10:00

JEDNÁNÍ. Novou posilou Zlína by se mohl stát dvacetiletý italský záložník Guido Benatti. Kmenový hráč CFC Janov je v třetím týmu druhé ligy od pondělí na testech. „Už teď ale musím ocenit jeho vysoce profesionální přístup,“ přiznal na klubovém webu zlínský kouč Martin Pulpit. „Zatímco čeští hráči se většinou v novém působišti ze všeho nejdřív zajímají o to, kolik dostanou peněz, kde budou bydlet, kolik jim na to hodlá klub přispívat a kdy bývá volno, Guida ty věci vůbec nezajímaly,“ dodal.

9:25

PŘESTUP.  Kapitán anglických mistrů Evropy do 17 let Ryan Ledson prodloužil o tři roky smlouvu s Evertonem. V klubu, kde působí od svých pěti let, už byl talentovaný záložník dvakrát na lavičce při zápasech Premier League.

9:20

JEDNÁNÍ. Bývalý záložník Liverpoolu John Arne Riise shání angažmá po letním odchodu z Fulhamu. Podle jeho vlastních slov pro Sky Sports o norského legionáře má zájem Aston Villa a několik klubů ze Španělska. Popřel však, že by uvažoval o přestupu mimo Evropu.

ÚTERÝ 19. SRPNA
23:04

PŘESTUP. Brankářská jednička brazilské fotbalové reprezentace na mistrovství světa Júlio César se vrací do Evropy. Čtyřiatřicetiletý gólman podepsal dvouletou smlouvu s portugalským mistrem Benficou LisabonDlouholetý brankář Interu Milán v minulé sezoně začal v anglickém Queens Park Rangers, ovšem na jaře odešel na hostování do zámořské MLS, kde oblékal dres Toronta. Nyní se však jako volný hráč rozhodl pro pokračování evropské kariéry.

21:49

PŘESTUP. Argentinský fotbalový reprezentant Marcos Rojo je novou posilou Manchesteru United, kam přestoupí ze Sportingu Lisabon. Oba celky dnes potvrdily, že se dohodly na odstupném za čtyřiadvacetiletého levého obránce. Mělo by se jednat o 20 milionů eur (asi 559 milionů korun). Opačným směrem míří na hostování portugalský záložník Nani, který před sedmi roky přestoupil do United právě ze Sportingu.

11:44

Obránce Slovanu Liberec Jan Rajnoch po svém vyřazení z áčka dlouho v juniorce klubu nezůstal. Dvaatřicetiletý fotbalista dnes přestoupil do druholigové Olomouce. Dohodu potvrdily oficiální stránky severočeského klubu. VÍCE ZDE

11:41

Vedení fotbalistů Slovácka prodloužilo do konce června 2017 smlouvu se slovenským obráncem Tomášem Košútem. Čtvrtý celek ligové tabulky si tak pojistil dalšího hráče, v minulém týdnu prodloužili v klubu kontrakty středopolař Veliče Šumulikoski a útočník Libor Došek.

8:31

SPEKULACE. Liverpool si nadále myslí na kolumbijského útočníka Radamela Falcaa, vážný zájem o 28letého střelce ale projevil i Juventus.

8:20

SPEKULACE. Barcelona se rozhodla uvolnit na roční hostování Alexe Songa, navíc by za něho nechtěla nic platit. Zájem o 26letého záložníka mají Everton, Manchester United či Tottenham.

8:28

SPEKULACE. Arsenal chce získat třiadvacetiletého řeckého obránce Kostase Manolase, Olympiakosu nabízí 6 milionů liber.

8:15

SPEKULACE. Manchester United potřebuje vyřešit i krizi v obraně a podle manažera Louise van Gaala je tím pravým mužem argentinská hvězda Marcos Rojo. Chce ho tolik, že Sportingu Lisabon za něho nabízí 16 milionů liber a navrch i Portugalce Naniho.

8:00

SPEKULACE. Carlo Ancelotti prý sice tvrdil, že Angel Di María není na prodej, ale podle deníku The Sun už je volný a může přestoupit do Manchesteru United. Na Old Trafford, kde skousávají porážku z prvního ligového kola se Swansea, za něho zaplatí 66 milionů liber.

PONDĚLÍ 18. SRPNA
14:00

HOSTOVÁNÍ. Záložník Chelsea Josh McEachran zamířil na roční hostování do nizozemského klubu Vitesse Arnhem.

11:45

JEDNÁNÍ. Manchester United podle britského listu Guardian dotahuje příchod argentinského obránce Marcose Roja ze Sportingu Lisabon. "Rudí ďáblové" prý zaplatí 16 milionů liber, navíc může opačnou cestou zamířit na roční hostování záložník Nani.

9:30

SPEKULACE. Velkou přestupovou bombu chystají v Manchesteru United. Ještě před koncem přestupového období by tým Louise van Gaala přivedl z Realu Madrid Angela di Mariu. Za argentinského reprezentanta jsou připraveni zaplatit 50 milionů liber (1,7 miliardy korun), stejně velká suma by padla na plat ofenzivního záložníka, který by činil až 200 tisíc liber (7 milionů korun) týdně po dobu pěti let.

NEDĚLE 17. SRPNA
14:15

SPEKULACE. Bývalý útočník Chelsea Samuel Eto'o by prý hrozně rád hrál v Arsenalu pod Arsenem Wengerem, takže doufá, že francouzský kouč oživí svůj zájem o jeho osobu.

13:55

SPEKULACE. Manažer Arsenalu Arsene Wenger jedná s Paris St. Germain o mladém záložníkovi Adrienu Rabiotovi, jehož cena se odhaduje na 10 milionů liber. Rád by si ho pojistil pro Kanonýry, aby ho nemohla získat Chelsea, která má o 19letý zázrak také zájem.

12:14

SPEKULACE. Kouč Realu Madrid Carlo Ancelotti měl podle Daily Staru důrazně vzkázat Manchesteru United i Arsenalu, že Sami Khedira ani Angel Di Maria rozhodně nejsou na prodej.

11:35

SPEKULACE. Liverpool prý má stále zájem o Radamela Falcaa. Kolumbijský útočník, za kterého vloni Monaco zaplatilo 50 milionů liber, by ovšem rád do Realu Madrid. Bílý balet už ale zaplatil za Jamese Rodrígueze, Toniho Kroose a Keylora Navase, takže se bude muset uskromnit, aby neměl problémy s finančními pravidly fair play UEFA.

9:00

SPEKULACE. Manchester United prý velmi touží po obránci Mahdim Benatiovi z AS Řím. Sportovní italského klubu měl prý v sobotu letět do Londýna, aby jednal o přestupu s Chelsea, ale podle listu Sunday Express by měl Walter Sabatini v neděli ráno mluvit i se zástupci Manchesteru. Rudí Ďáblové prý chtějí nabídnout až 24 milionů liber, aby marockého obránce obránce vyfoukli Chelsea. Zajímají se o něj ale i Manchester City a Bayern.

SOBOTA 16. SRPNA
17:40

PŘESTUP. Mladá Boleslav dotáhla příchod bývalé opory Slavie Mickaëla Tavarese. Senegalský fotbalový reprezentant narozený ve Francii uspěl na testech a nastoupil do ligového utkání s Příbramí. Tavares tak obnovIL spolupráci s trenérem Karlem Jarolímem. Právě Jarolím v roce 2007 přivedl Tavarese do Slavie z nižších francouzských soutěží. Hráč se během dvou let stal klíčovou postavou týmu při zisku dvou českých titulů a postupu do Ligy mistrů.

12:00

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers slíbil, že Liverpool ještě před koncem přestupového období získá útočníka "světové třídy." V této souvislosti se hovoří podle listu Daily Mirror o Radamelu Falcaovi z Monaka a Edisonu Cavanim z Paris St. Germain. "Není lehké takového hráče získat, ale musíme se po něm rozhlížet," uvedl kouč Liverpoolu, který shání náhradu za Luise Suáreze. Ten přestoupil do Barcelony.

PÁTEK 15. SRPNA
14:50

Bývalý brankář Realu Madrid Diego Lopéz se pochlubil novým dresem po přestupu do AC Milán.

10:45

PŘESTUP. To, o čem se poslední dny živě spekulovalo, je oficiálně potvrzeno. Dánský fotbalista Nicklas Bendtner opustil Arsenal a v nové sezoně bude hrát bundesligu v barvách Wolfsburgu.

9:30

JEDNÁNÍ. Útočník Manchesteru United Wilfried Zaha je blízko ročnímu hostování v dresu nováčka Premier League QPR. Mladý fotbalista se zatím v anglickém velkoklubu prosadit nedokázal, svůj talent by tak měl rozvíjet jinde.

9:20

SPEKULACE. Real Madrid má podle britských médií vážný zájem o talentovaného záložníka Liverpoolu Raahema Sterlinga. Anglický klub ovšem nechce o svůj klenot přijít a proto mu plánuje nabídnout výrazně vylepšenou smlouvu.

9:10

JEDNÁNÍ. Útočník Nicklas Bendtner je blízko podpisu smlouvy v bundesligovém Wolfsburgu. Šestadvacetiletý fotbalista je po vypršení smlouvy v londýnském Arsenalu volným hráčem. Německý klub by ho mohl představit během dneška.

9:00

HOSTOVÁNÍ. Záložník Barcelony Gerard Deulofeu bude v nadcházející sezoně hostovat v Seville. Dvacetiletý talentovaný mládežnický reprezentant strávil poslední sezonu úspěšně v Evertonu, do áčka katalánského týmu se ale znovu prosadit nedokázal.

8:45

Fotbalisté Crystalu Palace přišli krátce před začátkem anglické ligy o trenéra. Tony Pulis odstoupil po schůzce se spolumajitelem klubu necelé dva dny před sobotním prvním zápasem nové sezony proti Arsenalu. Šestapadesátiletého kouče podle BBC na lavičce londýnského celku dočasně nahradí asistent Keith Millen.

ČTVRTEK 14. SRPNA
22:25

PŘESTUP. Southampton získal posilu do ofenzivy. Jihoanglický celek přivedl z Hullu City útočníka Shanea Longa. Přestupová částka se pohybuje kolem 12 milionů liber (416 milionů korun).

22:15

PŘESTUP. Záložník Manchesteru City Javi García opouští Anglii. Španělský hráč vzdal boj v nabité záloze Citizens a přestoupil do Zenitu Petrohrad. Ruský klub za sedmadvacetiletého fotbalistu zaplatil údajně 16 milionů eur (444 milionů korun).

22:00

PŘESTUP. Obránce Liverpoolu Martin Kelly přestoupil do týmu Crystal Palace. V novém klubu, který se bude chtít v příštím ročníku Premier League především zachránit, podepsal tříletý kontrakt.

14:00

Novým trenérem italské reprezentace se stal bývalý kouč Juventusu Antonio Conte. Na lavičce nahradil Cesare Prandelliho, který rezignoval po nepovedeném MS v Brazílii, kde Itálie vypadla už ve skupině. Více ZDE.

13:49

PŘESTUP. Atlético Madrid získalo novou posilu do útoku. Kádr obhájce španělského titulu z minulé sezony se rozrostl o mexického útočníka Raúla Jiméneze, který hájil barvy své země na letošním světovém šampionátu v Brazílii. Atlético za něho mělo údajně zaplatit 10,5 milionu eur (téměř 300 milionů korun), což by znamenalo mexický rekord.

10:14

PŘESTUP. Belgický reprezentační záložník Steven Defour se po tříletém působení v Portu vrací z Portugalska domů, kde bude oblékat dres Anderlechtu. Šestadvacetiletý fotbalista podepsal s úřadujícím belgickým šampionem pětiletý kontrakt. V Portu měl smlouvu do roku 2016, Anderlecht za něho zaplatil šest milionů eur (přes 167 milionů korun).

9:20

SPEKULACE. Atlético Madrid se zajímá o záložníka mistrů světa André Schürrleho z Chelsea, který do Londýna přišel teprve před začátkem minulé sezony z Bayeru Leverkusen za 18 milionů liber. Před startem anglické ligy však nemá jisté místo v základní sestavě, nicméně podle zdrojů listu Daily Mail má ještě chuť se o svoje místo poprat. Trenér Chelsea José Mourinho však musí kvůli kvótě jednoho cizince prodat...

STŘEDA 13. SRPNA
17:30

PŘESTUP. Restart kariéry Martina Fenina bude pokračovat ve Francii. Problémový útočník dal včera definitivně sbohem Teplicím a upsal se týmu FC Istres, který hraje až třetí nejvyšší soutěž. Na jihu Francie se Fenin znovu potká se svým bývalým spoluhráčem ze Slavie Mariem Ličkou. VÍCE ZDE>>>

Slovácko konsoliduje kádr a zároveň ho posiluje do budoucna. Klub oznámil uzavření nových smluv s klíčovými hráči Liborem Doškem a Veličem Šumulikoským. Oba zkušení borci se upsali až do léta 2016. VÍCE ZDE>>>

09:04

PŘESTUP. Španělský obránce Alberto Moreno přestoupí ze Sevilly do Liverpoolu. Anglický klub by měl za dvaadvacetiletého fotbalistu údajně zaplatit 12 milionů liber (asi 421 milionů korun). Smlouvu s ním podle agentury Reuters podepíše v nejbližších dnech.

ÚTERÝ 12. SRPNA
14:30

Novým koučem Viktorie Plzeň se stal Miroslav Koubek, pomáhat mu bude ovšem i Pavel Horváth, který se chce trenérské činnosti věnovat po skončení kariéry. VÍCE ZDE

14:17

HOSTOVÁNÍ. Paraguayský útočník Lucas Barrios si vyzkouší další soutěž. Devětadvacetiletý fotbalista Spartaku Moskva bude v následující sezoně hostovat ve francouzském Montpellieru.

11:32

Fotbalisty Argentiny by měl po Alejandru Sabellovi převzít bývalý trenér Barcelony Gerardo Martino. Podle funkcionáře úřadujících vicemistrů světa Josého Lemmeho povede Martino na 99 procent tým okolo hvězdného kapitána Lionela Messiho. "Stále ještě zbývá doladit některé detaily, ale na 99 procent je hotovo," citovala Lemmeho argentinská tisková agentura DyN.

9:10

PŘESTUP. Chilský reprezentant Gary Medel přestoupil z Cardiffu do Interu Milán. Italský klub za stopera či defenzivního záložníka, kterému se přezdívá Pitbull, podle anglických médií zaplatil 10 milionů liber (asi 349 milionů korun).

8:40

SPEKULACE. Boss Chelsea José Mourinho chce vyztužit obranu po odchodu Davida Luize a vyhlédl si ve Francii narozeného Maročana Mehdiho Benatiu. AS Řím je za 27letého obránce ochotný zaplatit až 30 milionů librer.

8:20

SPEKULACE. Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers podle Guardianu zvažuje, že přivede Samuela Eto'a, s kterým po minulé sezoně neprodloužila smlouvu Chelsea. Třiatřicetiletý útočník by mohl být náhradou za Luise Suáreze, který odešel do Barcelony.

8:00

PŘESTUP. Obránce Thomas Vermaelen definitivně potvrdil svůj přestup do Barcelony, po představení fanouškům ukázal i partnerku a syna.

PONDĚLÍ 11. SRPNA
19:20

PŘESTUP. Někdejší obránce Barcelony Eric Abidal přestoupil do řeckého Olympiakosu Pireus. Oznámení o přestupu hráče, který úspěšně překonal nádor na játrech, přitom přišlo jen pár dní poté, co prodloužil o rok smlouvu s Monakem.

15:20

PŘESTUP. Francouzský obránce Eliaquim Mangala přestoupil z FC Porto do Manchesteru City. Anglický mistr podmínky transferu nezveřejnil, podle agentury AP však třiadvacetiletý fotbalista přišel údajně za 32 milionů liber (asi 1,1 miliardy korun).

13:00

PŘESTUP. Bývalý německý reprezentant Cacau bude hrát v Japonsku. Bronzový medailista z mistrovství světa v roce 2010 posílil o záchranu bojující celek Cerezo Ósaka, ve kterém se potká s někdejším útočníkem Manchesteru United a Atlética Madrid Uruguaycem Diegem Forlánem. Třiatřicetiletý Cacau byl bez angažmá od června, kdy po jedenácti letech skončil ve Stuttgartu. S německým klubem rodák z Brazílie, který v minulosti působil také v Norimberku, získal v sezoně 2006/07 mistrovský titul.

NEDĚLE 10. SRPNA
14:21

PŘESTUP. Fotbalisté Southamptonu získali pro novou sezonu do branky Frasera Fostera, člena širšího kádru anglické reprezentace. Šestadvacetiletý gólman přišel za 10 milionů liber (349 milionů korun) z Celticu Glasgow a podepsal čtyřletý kontrakt.

11:50

HOSTOVÁNÍ. Nizozemský záložník Ibrahim Affelay se znovu neprosadil do prvního týmu Barcelony a odchází na hostování. V nadcházející sezoně byl zapůjčen řeckému Olympiakosu.

10:39

PŘESTUP. Úřadující vicemistři francouzské fotbalové ligy z Monaka získali do branky zkušeného Nizozemce Maartena Stekelenburga. Jednatřicetiletý gólman přichází do knížecího klubu na roční hostování z Fulhamu, jenž v minulé sezoně sestoupil z Premier League.

9:00

JEDNÁNÍ. Kamerunský útočník Samuel Eto'o, který je volným hráčem, vyjednává o přestupu podle serveru goal.com s nizozemským Ajaxem.

8:41

PŘESTUP. Obránce Thomas Vermaelen se dohodl s Barcelonou na pětiletém kontraktu. Arsenal vyinkasuje kolem 15 milionů liber. Podle britských médií mohl mít i víc, kdyby kývnul na nabídku Manchesteru United. Další obchod s ligovým rivalem ale manažer Arséne Wenger odmítl.

8:24

JEDNÁNÍ. Manchesteru United nevzdal boj o záložníka Juventusu Artura Vidala, italskému klubu údajně nabídl také útočníka Javiera Hernandeze, píše Daily Express. Na dobré cestě je i příchod Juana Cuadrada z Fiorentiny na Old Trafford. United však musí nabídnout minimálně 25 milionů liber, informují The Times.

8:16

PŘESTUP. Šestadvacetiletý obránce Aly Cissokho opustil španělskou Valencii a trochu překvapivě zamířil do Aston Villy, kde podepsal čtyřletou smlouvu. Cissokho dříve oblékal dres Porta, Lyonu a krátce i Liverpoolu, kde hostoval.

8:00

PŘESTUP. Celtic přišel o dlouholetou brankářskou jedničku Frasera Forstera. Anglický reprezentant přestoupil za 10 milionů liber do Southamptonu, kde podepsal smlouvu na čtyři roky. "Fraser je velice talentovaný gólman. Jsme rádi, že jsme ho získali. Jde o další důležitý přestup v přebudovávání kádru," řekl trenér Southamptonu Ronald Koeman.

7:55

SPEKULACE. Manchester United se chystá nabídnout 30 milionů liber za stopera Borussie Dortmund Matse Hummelse. V hledáčku je také obránce Ajaxu Daley Blind, jehož cena se pohybuje kolem 17 milionů liber.

7:30

SPEKULACE. Trenér Neapole Rafael Benítez chce získat z Liverpoolu záložníka Lucase Leivu, kterého na Anfield Road kdysi přivedl. Samotný hráč se transferu nebrání, záleží, jestli se dohodnou kluby.

SOBOTA 9. SRPNA
15:30
15:10

JEDNÁNÍ. Manchester United poslal nabídku za Angela Di Maríu. Podle britského Daily Express ja anglický klub ochotný zaplatit Realu Madrid 70 milionů euro (téměř dvě miliardy korun).

14:32

PŘESTUP. Barcelona by měla brzy podepsat dalšího stopera. Na zdravotní testy do Španělska už odletěl Thomas Vermaelen. Osmadvacetiletý belgický stoper opustí Arsenal, Barcelona zaplatí 19 milionů euro (513 milionů korun). O hráče se zajímal i Manchester United, ale manažer Arsenalu Arséne Wenger se nechal několikrát slyšet, že Vermaelena raději prodá do ciziny než k velkému rivalovi.

13:34

PŘESTUP. Anglický mistr Manchester City angažoval záložníka Bruna Zuculiniho, který je už pátým argentinským fotbalistou v týmu. Jednadvacetiletý hráč za klub nastoupil již v přípravě a vstřelil gól v červencovém utkání proti Kansasu City. Výši odstupného ani délku Zuculiniho smlouvy vedení City neoznámilo.

10:42

PŘESTUP. AC Milán finalizuje příchod Diega Lópeze. "Přestup je na 99 procent hotový," prohlásil hráč pro italský deník Gazetta dello Sport. Španělský gólman by měl v pondělí projít zdravotní prohlídkou a a pak podepsat čtyřletou smlouvu. 32letý hráč, který momentálně patří Realu Madrid, by si měl ročně vydělat 2,5 milionu eur.

9:24

Velmi žádaný obránce Ajaxu Daley Blind připustil, že by mohl zamířit do jiného týmu. "Když se o vás zajímají kluby jako Barcelona nebo United, je velice těžké odmítnout. Zatím ale neproběhlo žádné konkrétní jednání," prohlásil 24letý účastník MS v Brazílii.

PÁTEK 8. SRPNA
16:00

PŘESTUP. Úřadující španělský mistr Atlético Madrid posílil obrannou řadu o Jesúse Gámeze z Málagy. Za devětadvacetiletého fotbalistu podle domácích médií zaplatí finalista posledního ročníku Ligy mistrů 2,5 milionu eur (69 milionů korun). Španělský pravý bek zatím strávil v Málaze celou dosavadní kariéru mezi dospělými, v A-týmu působil od roku 2005. Největšího úspěchu se s andaluským klubem dočkal loni, kdy se spoluhráči postoupil do čtvrtfinále Ligy mistrů. V Madridu podepsal tříletou smlouvu.

15:25

Útočník Chelsea Didier Drogba potvrdil, že končí reprezentační kariéru. Fotbalista Pobřeží Slonoviny byl dlouho symbolem své země, nyní se chce ale plně soustředit na klubový fotbal, ve kterém ho podle všeho čeká poslední sezona.

14:21

JEDNÁNÍ. Britská média informují, že Arsenal se dohodl s Barcelonou na přestupu zkušeného obránce Thomase Vermaelena. Přestupní částka se pohybuje kolem 15 milionů liber. 

9:45

SPEKULACE. Liverpool si údajně dělá zálusk na jednoho z hvězdných útočníků Radamel Falcao (AS Monaco), Edinson Cavani (PSG). Větší šanci má v případě druhého jmenovaného, protože Falcao je ústně již domluvený s Realem Madrid. Informaci dnes přinesly deníky The Times a Liverpool Echo.

9:38

PŘESTUP. Uruguayský obránce Diego Lugano přestoupil do italského Janova. V červnu mu vypršela smlouva ve West Bromwichi a byl volným hráčem.

9:35

HOSTOVÁNÍ. Brazilský útočník Robinho se vrátil do své rodné země. Jeho zaměstnavatel AC Milán uvolnil třicetiletého střelce na roční hostování do Santosu, kde bude působit minimálně do června 2015.

9:27

PŘESTUP. Švýcarský reprezentační obránce Johan Djourou definitivně přestoupil z Arsenalu do bundesligového Hamburku, kde doposud hostoval. Smlouvu podepsal na dva roky, tedy do léta 2016.

9:11

HOSTOVÁNÍ. Bohatý klub AS Monaco získal na roční hostování s opcí dvacetiletého záložníka Bernarda Silvu z Benfiky Lisabon.

ČTVRTEK 7. SRPNA
9:00

Dvaatřicetiletý americký fotbalista Landon Donovan, který dlouhé roky oblékal dres LA Galaxy, se rozhodl ukončit profesionální kariéru.

15:36

Akce kulový blesk: Čech do Realu Madrid, Varane do Chelsea?
Real Madrid nabízí Petru Čechovi únikovou cestu z nejistoty v Chelsea. Místo vysedávání na lavičce by mohl pravidelně chytat za „bílý balet“. Zvěsti, které se v Anglii šíří již nějakou dobu, dnes potvrzuje prestižní deník The Times. Dodává, že Čecha může k přestupu donutit i prohraný souboj o místo jedničky v Chelsea. Ta by výměnou zase mohla získat francouzského obránce Raphaela Varaneho. VÍCE ZDE

11:17

Bývalý kouč nizozemské fotbalové reprezentace či Borussie Dortmund Bert van Marwijk jedná o angažmá u národního týmu Korejské republiky. Jasno má být v příštím týdnu. "Sešli jsme se a řekl mi, že má zájem náš tým trénovat," řekl novinářům I Jong-so z fotbalové federace, který za trenérem vyrazil do Nizozemska.

8:30

PŘESTUP. Člen zlatého německého týmu z fotbalového mistrovství světa Shkodran Mustafi přestoupil ze Sampdorie Janov do Valencie. Dvaadvacetiletý obránce uzavřel pětiletou smlouvu, klub za něj podle neoficiálních informací zaplatí 9,5 milionu eur (264 milionů korun).

8:00

Talentovaný obránce a český reprezentant do 19 let Stefan Simič, který patří AC Milán, bude v nadcházející sezoně hostovat ve druholigovém italském klubu Varese.

STŘEDA 6. SRPNA
1 2 3 4 5 6

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud