31. srpna 2014 • 08:00

ONLINE: Souhrn fotbalových přestupů v Synot lize i zahraničí

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE. Uzávěrka přestupů je dnes o půlnoci!



19:00

Francouzský útočník Karim Benzema prodloužil smlouvu v Realu Madrid do léta 2019, v klubu tak bude působit dalších pět sezon.

18:10

HOSTOVÁNÍ. Útočník Southamptonu Dani Osvaldo zamířil na roční hostování do Interu Milán. Opačnou cestou se vydal za stejných podmínek Saphir Taider.

16:10

Frank Lampard poprvé trénoval v barvách Manchesteru City
Potvrzeno. Frank Lampard, legendární záložník většinu kariéry spojený s Chelsea, už vstoupil do kabiny jednoho z úhlavních rivalů. Zkušený, 36letý záložník, se připojil na půlroční hostování k Manchesteru City. S novými spoluhráči už zvládl první trénink. Navlékne dres s číslem  18, svým původním za začátků kariéry ve West Hamu. Týmu bude k dispozici pro ligové zápasy i evropské poháry. VÍCE ZDE

16:00

HOSTOVÁNÍ. Liverpool posílil španělský obránce Javier Manquillo z Atlétika Madrid, v anglickém klubu bude v nadcházející sezoně hostovat.

15:10

PŘESTUP. Manchester United získal talentovaného brankáře. Klub dokončil přestup devatenáctiletého Srba Vanja Milinkoviče z FK Vojvodiny Novi Sad. Mladík tuhle sezonu ještě zůstane formou hostování v Srbsku.

14:23

SPEKULACE. Švédský trenér Stefan Hansson tvrdí, že Zlatan Ibrahimovic se vrátí do Juventusu. Muž, který hvězdného útočníka vedl v mladém věku v Malmö, to prozradil italskému listu Gazzetta dello Sport. "Mluvili jsme spolu před několika dny na skypu a řekl mi, že že by se chtěl vrátit do Juventusu. Když ne teď, tak příští rok. A nejde o peníze," uvedl.    

12:34

SPEKULACE. Španělský gólman Diego López je na odchodu z Realu Madrid. Klub, který má ve svém kádru dvojici Navas, Casillas, hodlá svého brankáře pustit na hostování. Zájem má Monaco, sám hráč prý upřednostňuje AC Milán.

11:10

JEDNÁNÍ. Barcelona nebude mít vůbec snadné, pokud bude chtít podepsat Jerome Boatenga z Bayernu Mnichov. Klub zdůraznil, že svého klíčového obránce rozhodně nepustí za méně než 39 milionů euro (1,1 miliardy korun). "Jsem si 100 procentně jistý, že Boateng Bayern neopustí," uvedl trenér Guardiola.

10:12

SPEKULACE. Z přestupu Artura Vidala z Juventusu do Manchesteru United možná sejde. Nový trenér anglického týmu Louis van Gaal se obává o zdravotní stav kolene chilského záložníka, se kterým měl delší dobu problémy. Za hráče, který by nemusel být zdravotně stoprocentně v pořádku, Van Gaal nechce dát 50 milionů liber (1,8 miliardy korun). 

10:04

SPEKULACE | Atlético Madrid by rádo získalo německého mladíka André Schürrleho. Španělský mistr věří, že by se Chelsea mohla zbavit 23letého záložníka kvůli tomu, že musí prodat alespoň jednoho cizího hráče. Schürrle přišel do Chelsea loni v létě z Bayeru Leverkusen za 18 milionů liber (630 milionů korun).

8:46

PŘESTUP. Bayern Mnichov získal kvalitního gólmana! Do mnichovského klubu přichází z Liverpoolu Pepe Reina. Španělský gólman stál podle deníku Marca tři miliony euro (81 milionů korun). Jeho úkolem bude krýt záda jasné jedničce Manuelu Neuerovi.

8:21

JEDNÁNÍ. Manchester United by rád získal záložníka Juana Cuadrada. 26letý Kolumbijec zazářil na MS v Brazílii, do svých řad by ho ráda získala i Barcelona. United nabízí 29 milionů liber (více než miliardu korun), Fiorentina podle britských médií ale požaduje ještě vyšší částku.
 

8:18

SPEKULACE. Arsenal by rád koupil Daniela Aggera. 29letý obránce Liverpoolu by v týmu Arséne Wengera měl nahradit Thomase Vermaelena, který je na odchodu z klubu.

ÚTERÝ 5. SRPNA
15:08

PŘESTUP. Záložník Manchesteru City Jack Rodwell odchází do Sunderlandu, kde podepsal pětiletý kontrakt. Třiadvacetiletý talentovaný záložník nebyl u Citizens příliš vytížený a po příchodu Franka Lamparda se ho bohatý klub rohodl zbavit.

10:00
9:10

PŘESTUP. Paraguayský útočník Óscar Cardozo přestupuje z Benficy Lisabon do tureckého Trabzonsporu. Portugalský tým opouští jednatřicetiletý kanonýr po sedmi letech. Trabzonspor, kterému patří i český obránce Ondřej Čelůstka, za Cardoza zaplatí čtyři miliony eur (110 milionů korun). Na bonusech může vítěz posledního ročníku portugalské ligy Benfica dostat další více než milion a půl.

PONDĚLÍ 4. SRPNA
22:14

PŘESTUP. Kapitán mexické fotbalové reprezentace Rafael Márquez se dohodl na angažmá s Hellasem Verona. Podle médií podepsal s italským klubem smlouvu na jeden rok s opcí. Stane se tak spoluhráčem českého útočníka Michaela Rabušice.

15:30

V 39 letech italský kanonýr Alessandro Del Piero zatím nehodlá končit s fotbalem. Mistr světa z roku 2006 sice v dubnu neprodloužil smlouvu v Sydney, které z něj udělalo nejlépe placeného hráče australské ligy, ale hledá nový klub a ještě nejméně jednu sezonu chce hrát. "Je to moje vášeň. Vím, že nemůžu hrát do devadesáti, ale jsem fit a připravený na další sezonu," řekla ikona Juventusu Turín, která v černobílém dresu odehrála 19 let. V Sydney strávil dva roky, ve 48 zápasech dal 24 gólů, ani tak ale klub neměl úspěšnou sezonu.

Problém číslo tři. Haris Seferovic. Pro českého útočníka Václava Kadlece ve Frankfurtu další drtivá zpráva. Konkurence je totiž obrovská. Do Eintrachtu už přišli Nelson Valdez a Lucas Piazon, teď zase švýcarský mladík. „Ale já se toho nebojím,“ řekl zarytě Bildu dvaadvacetiletý exsparťan. Každopádně pozice aspiranta reprezentační ofenzivy je mimořádně těžká. Více ZDE

9:43

HOSTOVÁNÍ. Záložník Chelsea Oriol Romeu zamířil na roční hostování do bundesligového Stuttgartu. V týmu Josého Mourinha neměl šanci proniknout do základní sestavy.

9:20

SPEKULACE. Podle portugalského deníku O'Jogo je v kurzu defenzivní záložník William Carvalho ze Sportingu Lisabon. Londýnský Arsenal za něj údajně nabízí 30 milinů eur.

9:12

SPEKULACE. V nejbližších dnech by mohl být uzavřen přestup francouzského obránce Eliaquima Mangaly z Porta do Manchesteru City. Anglický klub zaplatí kolem 32 milionů liber.

9:00

SPEKULACE. Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers kategoricky odmítl zvěsti, že se chystá koupit italského útočníka Maria Balotelliho z AC Milán.

NEDĚLE 3. SRPNA
22:00

PŘESTUP. Kostarický brankář Keylor Navas, který nadchl svými výkony na nedávném mistrovství světa, se s Realem Madrid dohodl na podmínkách šestileté smlouvy. Sedmadvacetiletý brankář, jenž do týmu vítěze Ligy mistrů přestoupil z Levante, bude slavnostně představen v úterý po lékařské prohlídce. Real to oznámil na klubových internetových stránkách.

14:11

HOSTOVÁNÍ. Italský mistr Juventus Turín získal na hostování z Verony záložníka Romula, jenž se narodil v Brazílii a kvůli zranění přišel o start na mistrovství světa. V turínském klubu bude sedmadvacetiletý fotbalista zatím hostovat. Romulo na sebe upozornil v minulé sezoně šesti góly v italské lize. Juventusu se upsal dnes poté, co úspěšně prošel lékařskou prohlídkou.

11:08

PŘESTUP. Francouzský fotbalový reprezentant Mathieu Valbuena bude přece jen hrát za Dynamo Moskva. Přestup devětadvacetiletého záložníka z Olympique Marseille do Ruska dlouho provázely nejasnosti, jeho agent ho před týdnem dokonce označil za nesmysl, nakonec ale Valbuena podle klubového webu podepsal tříletou smlouvu.

SOBOTA 2. SRPNA
15:00

HOSTOVÁNÍ. Italský mistr Juventus Turín získal na hostování z Verony záložníka Romula, jenž se narodil v Brazílii a kvůli zranění přišel o start na mistrovství světa. V turínském klubu bude sedmadvacetiletý fotbalista zatím hostovat. Romulo na sebe upozornil v minulé sezoně šesti góly v italské lize. Juventusu se upsal dnes poté, co úspěšně prošel lékařskou prohlídkou.

10:05

SPEKULACE. Vrátit se do Manchesteru United? Před přátelským zápasem Realu Madrid se svým bývalým klubem na zámořském turné ho zcela nevyloučil Cristiano Ronaldo. "Přišel jsem tam v 18 letech a všechno vyhrál. Lidé mě tam měli za boha a velmi mě oceňovali. V budoucnu nikdy nevíte," řekl Ronaldo. V Realu má uzavřenou smlouvu do roku 2018, kdy mu bude 33 let.

PÁTEK 1. SRPNA
23:00

Fotbalisté pražské Slavie získali další zahraniční posilu. Vedení klubu dnes podepsalo dvouletou smlouvu s opcí se Senegalcem Damem Diopem, jednadvacetiletý ofenzivní záložník či útočník přišel do Edenu jako volný hráč. "Slibujeme si od něj, že zvýší konkurenci v našem útoku a oživí ofenzivu," uvedl trenér Slavie Miroslav Beránek na tiskové konferenci. Diop naposledy působil v arménském Širaku, už si také připsal tři starty za senegalskou reprezentaci.

22:41

PŘESTUP. Argentinský obránce Cristian Ansaldi je už osmým fotbalistou, který v létě přišel do kádru španělského mistra Atlética Madrid. Sedmadvacetiletý hráč s třemi starty za reprezentaci bude v Madridu sezonu hostovat z Petrohradu. Na levé straně obrany by měl nahradit Brazilce Filipeho Luíse, jenž odešel do Chelsea.

21:42

HOSTOVÁNÍ. Tohle čekal málokdo. Frank Lampard, dlouholetá ikona fotbalové Chelsea, začne příští sezonu v Manchesteru City! 36letý hráč pomůže mistrovskému týmu minimálně do zimy, než se připojí k New York City. Tam už zkušený záložník odsouhlasil přestup. Oba kluby mají společné majitele, zřejmě to hladkou dohodu umožnilo. Informaci přinesl britský Guardian. Více ZDE

18:00

Mexický reprezentační brankář Guillermo Ochoa mění francouzskou fotbalovou ligu za španělskou a bude chytat v Málaze. Devětadvacetiletému gólmanovi vypršela tříletá smlouva v Ajacciu, s kterým letos sestoupil do druhé ligy. V Málaze podepsal rovněž tříletý kontrakt, jedenáctý tým minulého ročníku Primera División jej získal bez odstupného.

14:40

PŘESTUP. Reprezentační útočník Václav Kadlec bude mít v Eintrachtu Frankfurt dalšího konkurenta. Německý klub získal švýcarského účastníka mistrovství světa Harise Seferovice ze San Sebastianu.

13:56

Bývalý útočník Ruud van Nistelrooij se stal asistentem trenéra nizozemské fotbalové reprezentace. K týmu ho přivedl nový kouč Guus Hiddink, který výběr převzal po odchodu Louise van Gaala do Manchesteru United. Spolu s Van Nistelrooijem bude jako asistent u Oranjes působit také další někdejší reprezentant Danny Blind. A právě on by měl podle plánů nizozemského svazu za čtyři roky převzít reprezentaci po sedmašedesátiletém Hiddinkovi. Pro osmatřicetiletého Van Nistelrooije je působení u reprezentace, za kterou během hráčské kariéry v 70 zápasech dal 35 branek, prvním trenérským angažmá mezi dospělými. Dosud totiž vedl pouze v PSV Eindhoven výběr do 17 let.

Slavný švédský obránce a bývalý reprezentant Olof Mellberg ukončil v 36 letech profesionální kariéru. V minulosti nastupoval např. za Juventus, Aston Villu nebo Villarreal. Poslední sezonu strávil v Kodani.

8:29

JEDNÁNÍ. Francouzský klub Nice usiluje o bývalého reprezentanta Jaroslava Plašila. Podle francouzského tisku již začal vyjednávat o přestupu s jeho současným klubem Bordeaux. Plašil v minulé sezoně hostoval v italské Catanii.

8:24

SPEKULACE. Český útočník Libor Kozák, který v minulé sezoně kvůli zranění nenastupoval za Aston Villu, by se opět mohl vrátit do Itálie. Zájem o jeho služby projevila Cesena, jenže musí nabídnout minimálně 7 milionů eur. Vyloučeno není ani případné hostování. Kozák má v Aston Ville podepsanou smlouvu až do léta 2017.

8:15

SPEKULACE. Trenér Atlétika Madrid Diego Simeone by chtěl posílit záložník řadu o Šinžiho Kagawu z Manchesteru United. Údajně se chystá nabídnout 14 milionů liber.

8:07

JEDNÁNÍ. Prezident Neapole Aurelio De Laurentiis potvrdil, že se zajímá o záložníka Manchesteru United Marouaneho Fellainiho. Mimo jiné uvedl, že se mu líbil jeho účes "květák".

8:00

SPEKULACE. Arsenal se zajímá o jednadvacetiletého Juana Quintera z Porta. "Kanonýři" však musí zaplatit minimálně 32 milionů liber, aby aktivovali jeho výstupní klauzuli ve smlouvě.

ČTVRTEK 31. ČERVENCE
22:15

PŘESTUP. Nadějný anglický obránce Eric Dier přestupuje ze Sportingu Lisabon do Tottenhamu Hotspur za nezveřejněnou sumu. Londýnský klub potvrdil transfer na svém webu. Diera nyní už jen čeká zdravotní prohlídka, po ní podepíše smlouvu.

18:05

HOSTOVÁNÍ. Chelsea pro nadcházející sezonu zapůjčila třiadvacetiletého záložníka Gaëla Kakutu španělskému klubu Rayo Vallecano. Z londýnského klubu odešel na hostování i obránce Ryan Bertrand, který bude působit v Southamptonu.

16:00

Novým trenérem fotbalové reprezentace Pobřeží slonoviny byl jmenován Francouz Hervé Renard. Tým přebírá po Sabrim Lamouchim, který po vyřazení v základní skupině mistrovství světa nedostal novou smlouvu.

10:44

HOSTOVÁNÍ. Fotbalisty Českých Budějovic posílí útočník či ofenzivní záložník Jan Vošahlík, který přichází na půlroční hostování ze Slavie, celou sezonu by pak měl v Dynamu strávit kmenový středopolař Příbrami Ladislav Volešák. Vedení jihočeského klubu angažováním zkušených hráčů zareagovalo na dlouhodobá zranění Ondřeje Herzána a Richarda Kaloda.

9:00

JEDNÁNÍ. Marouane Fellaini souhlasí s odchodem do Neapole. Manchester United ale svého záložníka nepustí do doby, než italský celek zvedne svou nabídku na 22,5 milionu euro (630 milionů korun).

8:27

SPEKULACE. Atlétiko Madrid má zájem o tři hráče z Premier League. Španělský klub láká Santi Cazorlu z Arsenalu, Fernanda Torrese z Chelsea a Javiera Hernandeze z Manchesteru United.

8:21

SPEKULACE. Arsenal by se znovu mohl zapojit do jednání o Sami Khediru. Německého záložníka chce prodat Real Madrid už toto léto, další zájemce, Bayern Mnichov, by ho podepsal až další rok.

8:10

JEDNÁNÍ. Manchester United nabídl Juventusu 47 milionů liber (1,7 miliardy) za Arturo Vidala. Chilský záložník je navíc velmi spokojený s podmínkami smlouvy, kterou mu na Old Trafford chtějí dát podepsat.

STŘEDA 30. ČERVENCE
22:13

PŘESTUP. Romelu Lukaku se stal kmenovým hráčem Evertonu. Belgický útočník, který patřil Chelsea, podepsal v klubu pětiletou smlouvu. Jednadvacetiletý talent stál 28 milionů liber (980 milionů korun). Lukaku v Evertonu na hostování odehrál minulou sezonu, ve 33 zápasech vstřelil 16 gólů. Více ZDE.

22:09

PŘESTUP. Bronzový medailista z fotbalového mistrovství světa Stefan de Vrij přestoupil do Lazia Řím. Dvaadvacetiletý nizozemský obránce přišel do italského klubu z Feyenoordu Rotterdam, podmínky transakce ani podrobnosti o uzavřené smlouvě kluby nezveřejnily.

18:20

SPEKULACE. Chilský záložník Arturo Vidal prý požádal svého agenta, aby informoval Juventus Turín, že hodlá italský klub opustit a zamířit do Manchesteru United.

18:01

JEDNÁNÍ. Všechno nasvědčuje tomu, že belgický útočník Romelu Lukaku zůstane v Evertonu. V klubu, kde působil v minulé sezoně na hostování z Chelsea, by měl podepsat pětiletý kontrakt. Talentovaný hráč to naznačil i na svém twitteru.

17:40

JEDNÁNÍ. Agent kolumbijského záložníka Juana Cuadrada přiznal, že se na jeho klienta ptala Barcelona. "Ano, jednali jsme s nimi i dalšími kluby. O Juana je zájem, ale zatím neproběhlo nic oficiálního," uvedl hráčův zástupce Alessandro Lucci. Fiorentina, které 26letá hvězda MS patří, za Cuadrada požaduje 50 milionů eur.

16:06

Chystá se spojení dvou jmen, která spolu zažila velké úspěchy. Mickaël Tavares a Karel Jarolím. Bylo to ve Slavii, vyhráli společně dva tituly, pro červenobílé dobyli Ligu mistrů. První v roli klíčového záložníka, druhý coby trenér. Tavares je momentálně bez angažmá a Mladá Boleslav přiznala, že uvažuje o jeho angažování. VÍCE ZDE

14:45

ODVOLÁN po dvou měsících! Michal Bílek končí u fotbalistů Tbilisi
Bývalý reprezentační kouč Michal Bílek končí jako trenér gruzinského týmu Dynamo Tbilisi. Na oficiální tiskové konferenci to dnes oznámil prezident klubu. Osudným se Bílkovi stal především neúspěch v předkole Ligy mistrů, kde byl tým vyřazen kazašským Aktobe. Tbilisi se chce nyní navrátit k tradici, hrát by za něj měli hlavně domácí hráči. Novým trenérem se stal Kakhi Gogichaishvili. VÍCE ZDE

9:25

JEDNÁNÍ. Brazilský kouzelník Ronaldinho nejspíše do Evropy nepřestoupí. Po ukončení smlouvy v Atléticu Mineiru má namířeno do Bocy Juniors. Argentinský tým již z bývalým nejlepším hráčem světa jedná o smlouvě.

9:15

SPEKULACE. Manchester United nadále hledá posily do obrany. Na seznam hráčů, o které má nový trenér Louis van Gaal zájem, nyní přibyl stoper Atlética Madrid Miranda. Již dříve se mluvilo o Matsu Hummelsovi, dlouhodobě se anglický tým snaží získat obránce Arsenalu Thomase Vermaelena.

9:10

Záložník Manchesteru City Yaya Touré odmítl spekulace o svém odchodu. Hráč, který byl na klub nahněvaný, zcela otočil. „Chci zde zůstat co nejdéle to půjde,“ řekl reprezentant Pobřeží Slonoviny novinářům.

9:00

PODPIS. Záložník Evertonu Ross Barkley podepsal v klubu novou čtyřletou smlouvu. Týdně si vydělá 65 000 liber (asi 2,2 milionů korun). Anglický reprezentant tak ukončil spekulace o odchodu do věhlasnějšího klubu.

8:25

PŘESTUP. Talentovaný belgický útočník Divock Origi se stal další posilou Liverpoolu. K anglickému klubu se ovšem připojí až za rok, v následující sezoně bude hostovat ve francouzském Lille, kde dosud působil.

ÚTERÝ 29. ČERVENCE
13:45

PŘESTUP. Bosenský fotbalista Muhamed Bešič si svými výkony na mistrovství světa v Brazílii vysloužil angažmá v Evertonu. Jednadvacetiletý obránce zamířil do Premier League z maďarského Ferencvárose a v anglickém klubu podepsal smlouvu na pět let.

11:30

JEDNÁNÍ. Útočník Manchesteru United Javier Hernández má namířeno do Interu Milán. Hráč přezdívaný Chicharito je údajně s italským klubem dohodnutý, záleží pouze na přestupové částce.

11:20

SPEKULACE. Barcelona v posledních dnech shání obránce a dalším adeptem na přestup do Španělska je fotbalista Liverpoolu Daniel Agger. Anglický celek koupil jiného stopera Lovrena a proto by byl ochotný dánského hráče pustit. Přestupová částka by se měla pohybovat kolem 15 milionů eur (411 milionů korun).

10:20

SPEKULACE. Brankář Petr Čech by mohl opustit Chelsea. Sestava anglického celku totiž po příchodu Didiera Drogby nevyhovuje pravidlu o počtu zahraničních hráčů a jeden cizinec tak musí z kola ven. To přiznal i trenér José Mourinho. Více ZDE.

9:45

PŘESTUP. Ghanský fotbalový reprezentant Jordan Ayew přestoupil před startem nové sezony z Olympique Marseille do konkurenčního Lorientu. Dvaadvacetiletý útočník, syn ghanské fotbalové legendy Abediho Peleho, podepsal s osmým týmem uplynulého ročníku francouzské ligy smlouvu na čtyři roky.

9:31

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho hledá nové angažmá. Čtyřiatřicetiletý brazilský hráč se s vedením Atlética Mineiro dohodl na předčasném ukončení smlouvy, která platila do konce roku, a nyní zvažuje, zda a případně kde bude pokračovat v kariéře. Více ZDE.

9:03

JEDNÁNÍ. Samuel Eto'o, který ještě na jaře působil v Chelsea, by jako volný hráč mohl podepsat kontrakt ve West Hamu. "Kladiváři" shánějí náhradu za zraněného útočníka Andy Carrolla.

8:42

JEDNÁNÍ. Z Manchesteru United by měl odejít i Marouane Fellaini, který na Old Trafford přišel loňské léto z Evertonu za 27,5 milionů liber (962,5 milionu korun). 26letý záložník z Belgie už spolu se svým agentem jednal v italské Neapoli.  

08:30

JEDNÁNÍ. Liverpool rozjíždí jednání okolo agrentinského křídelníka Ezeqiuela Lavezziho. Útočník PSG má údajně hodnotu okolo 18 milionů liber (630 milionů korun). V týmu by mohl nahradit nejlepšího kanonýra Luise Súareze, který přestoupil do Barcelony. 

08:21

SPEKULACE. Japonský záložník Shinji Kagawa nejspíš opustí Manchester United. Trenér Louis van Gaal, už s ním podle britského Independentu pro novou sezonu nepočítá. 25letý středopolař by se mohl vrátit do Borussie Dortmund, kde prožil nejlepší léta kariéry.

PONDĚLÍ 28. ČERVENCE
19:20

PŘESTUP. Příbram získala do svého kádru dvě posily. Shodně z Viktorie Plzeň přišli na hostování záložník Martin Fillo a útočník Lukáš Stratil. Více ZDE.

19:04

Barcelona i Manchester United se momentálně nachází ve velmi podobné pozici. Oba kluby prošly neúspěšnou sezonou, v létě hvězdné kádry převzali noví trenéři. Luis Enrique i Louis van Gaal plánují značné obměny kádru. Problém je v tom, že si vytipovali totožné hráče. Bohaté kluby momentálně horečně jednají, aby jejich vysněné posily podepsaly právě na jejich adrese. Více ZDE

18:44

PŘESTUP. Obránce Feyenoordu a jeden z objevů letošního MS v Brazílii Stefan de Vrij přestupuje do italského Lazia Řím. Hráče, o kterého měl údajně zájem i Manchester United, čeká zítra zdravotní prohlídka.

16:55

PŘESTUP. Arsenal získal talentovaného fotbalistu Caluma Chamberse ze Southamptonu. Londýnský klub nezveřejnil délku smlouvy ani přestupovou částku, podle anglických médií ale zaplatil za obránce až 16 milionů liber (asi 556 milionů korun).

12:28

Fenina si v Teplicích nechali, odejít musí jiný útočník Salami
Příběh útočníka Martina Fenina v Teplicích pokračuje. Už se zdálo, že po jarní části sezony, kdy se do severočeského klubu vrátil, půjde pryč. Jenže v sobotu se trochu překvapivě objevil na teplické soupisce pro zápas v Hradci Králové a nakonec nastoupil na posledních dvacet minut. Z Teplic naopak odchází jiný útočník Eugéne Salami. VÍCE ZDE

12:10

PŘESTUP. Fotbalisty Atlética Madrid posílil francouzský reprezentant Antoine Griezmann. Finalista Ligy mistrů na svém webu oznámil, že se na přestupu křídelního útočníka dohodl s Realem Sociedad San Sebastian, transfer bude definitivně dotažen po zdravotní prohlídce. Podle médií by se přestupní částka měla pohybovat kolem 25 milionů euro (asi 687 milionů korun).

9:06

PŘESTUP. Třiadvacetiletý obránce Patrik van Aanholt přestoupil z Chelsea do Sunderlandu, kde podepsal čtyřletý kontrakt.

8:59

SPEKULACE. Brankář Victor Valdés, kterému skončila v Barceloně smlouva, by se mohl připojit k týmu bývalého kouče Josepa Guardioly v Bayernu Mnichov. Mohl by krýt záda Manuelu Neuerovi z pozice dvojky.

8:53

JEDNÁNÍ. Německý deník Bild tvrdí, že Arsenal nabídl smlouvu na pět let španělskému brankáři Ikeru Casillasovi z Realu Madrid. O víkendu přitom podepsal nového brankáře Ospinu.

8:45

SPEKULACE. Španělský deník Marca tvrdí, že přestup Ángela Di Maríi z Realu Madrid do PSG by mohly kluby oznámit už příští týden. Částka? 65 milionů eur.

8:41

JEDNÁNÍ. Belgický obránce Jan Vertonghen má prý před podpisem nové smlouvy v Tottenhamu Hotspur. Už několik týdnů se přitom spekulovalo o jeho přesunu do Barcelony, kam by nakonec mohl zamířit obránce Liverpoolu Daniel Agger.

8:34

SPEKULACE. Trenér Manchesteru United Louis van Gaal chce do týmu přivést Kevina Strootmana, záložníka AS Řím. Jenže Italové si ho cení na neuvěřitelných 79 milionů liber, píše The Sun.

8:30

SPEKULACE. Liverpool i nadále hledá útočníka. Včera neprošel zdravotní prohlídkou Loic Rémy, nyní je na řadě střelec ze Southamptonu Jay Rodriguez.

NEDĚLE 27. ČERVENCE
23:10

PŘESTUP. Obránce Dejan Lovren je další posilou Liverpoolu, kde podepsal smlouvu na pět let. Jeho dosavadní klub podle britských médií vyinkasuje za transfer 20 milionů liber.

17:47

JEDNÁNÍ. Argentinský vicemistr světa José Basanta bude v italské fotbalové lize novou posilou Fiorentiny. Italský klub se dohodl na přestupu třicetiletého stopera s mexickým Monterrey, kde Basanta za šest sezon získal dva ligové tituly a třikrát vyhrál Ligu mistrů CONCACAF. Čeká ho ještě jednání o smlouvě a zdravotní prohlídka.

16:35

Liverpool odvolal přestup útočníka Loica Rémyho, protože neprošel zdravotní prohlídkou. Francouzský fotbalista se tedy vrací do týmu nováčka anglické ligy Queens Park Rangers.

1 2 3 4 5 6 7

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud