27. dubna 2024 • 08:23

Fotbalové přestupy ONLINE: Liverpool už našel náhradu za Kloppa

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové přestupy, podpisy i změny na trenérských postech. Zkrátka vše, co o světovém i českém fotbale na přestupovém poli potřebujete vědět, sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Fotbalové přestupy ONLINE
7. 1. 2024
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bundesliga Bundesliga FORTUNA:LIGA FORTUNA:LIGA La Liga La Liga Ligue 1 Ligue 1 Premier League Premier League Serie A Serie A
Obnovit
Zprávy ze dne 7. 1. 2024
20:00
7. 1. 2024
FORTUNA:LIGA

Už nechtějí poníženě sledovat, jak si hrátky s mistrovským pohárem užívají konkurenti. Před dvěma lety Plzeň, minulé léto Sparta. Jestli po něčem v Edenu netouží, tak po třetím skličujícím prožitku v řadě. Proto Slavia - pod dohledem nového majitele Pavla Tykače - vykázala solidní aktivitu na přestupovém trhu. V zimě vyztužila vojsko už o čtyři hráče, v účetnictví si do kolonky výdajů zanesla 150 milionů korun. Jindřich Staněk, Ondřej Zmrzlý a dosud oficiálně nepotvrzený El Hadji Malick Diouf mají pomoci sešívaným k vytouženému titulu. Více čtěte ZDE>>>

Jindřich Trpišovský promlouvá ke svým svěřencům v kabině Jindřich Staněk během tréninku s ostatními gólmany Slavie Jindřich Staněk v přípravě Slavie
Zprávy ze dne 7. 1. 2024
18:00
7. 1. 2024
FORTUNA:LIGA

Podle informací iSport.cz se Baník dohodl s Kaiserslauternem na podmínkách půlročního hostování (s opcí) středopolaře Filipa Kaloče. Hráč v neděli už ani neabsolvoval trénink s mužstvem. Variantou je i to, že by třiadvacetiletý záložník za klubem z druhé bundesligy odletěl na soustředění do Turecka, kde bude pobývat až do čtvrtka.

Zprávy ze dne 7. 1. 2024
17:45
7. 1. 2024
FORTUNA:LIGA

Byl na listu velkých, ale zapadl. Přesto je Quadri Adediran, třiadvacetiletý útočník Českých Budějovic, zase poměrně zajímavé zboží. Už už se zdálo, že jej přetáhnou pro boj o záchranu Pardubice, jenže do hry se vložil mocný protivník – ostravský Baník. Cena za Nigerijce by měla být na úrovni pěti milionů korun. Více čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 7. 1. 2024
17:28
7. 1. 2024
Bundesliga

Eintracht Frankfurt podepsal náhradu za plzeňského forvarda Rafia Durosinmiho (21), který neprošel zdravotní prohlídkou. Na hostování z anglického Wolverhamptonu přišel Saša Kalajdžič (26). Dva metry vysoký rakouský reprezentant bude nosit číslo devět. Nejlepší roky odehrál ve Stuttgartu, v sezoně 2020/21 zvládl v bundeslize 33 zápasů, vstřelil 16 gólů a přidal 5 asistencí.

Zprávy ze dne 7. 1. 2024
16:30
7. 1. 2024
FORTUNA:LIGA

Stejně jako před rokem nečekejte zimu Baníku dynamickou jako letní transferové období, přesto k okysličení směrem dovnitř i ven dojde. Jako první z posil sáhl na kliku Bazalů univerzál Matúš Rusnák, který si poprvé vyzkouší jiné profesionální angažmá než to domácí v Žilině. Přestup čtyřiadvacetiletého rychlíku vytvořil přetlak na pravé straně, čeká se tvrdý boj o místo. Nejen v sestavě, ale i v kádru. I proto nejsou nyní příchody Michala Fukaly (není nereálný) či Lukáše Fily úplně aktuální. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 7. 1. 2024
16:21
7. 1. 2024
Premier League

Německý útočník Timo Werner se po roce a půl vrací do anglické fotbalové ligy. Tottenham se podle BBC dohodl s Lipskem na hostování sedmadvacetiletého hráče do konce sezony s opcí na přestup.

Werner nastupoval v Premier League v letech 2020 až 2022 za Chelsea, která ho koupila z Lipska za 45 milionů liber (nyní 1,3 miliardy korun). V dresu "Blues" nastřílel v 89 zápasech 23 gólů, ale protože se neprosadil podle představ, vrátil se po dvou letech do německého klubu.

V této sezoně dal ve 14 utkáních za Lipsko dvě branky. V Tottenhamu si pokusí vybojovat nominaci na letní mistrovství Evropy na domácí půdě.

Zprávy ze dne 7. 1. 2024
12:52
7. 1. 2024
FORTUNA:LIGA

Zelenobílý boj o útočníky. Jablonec i Bohemians potřebují vylepšit ofenzivu a loví ve svých rybnících. Severočeši mají dlouhodobě zájem o klokana Davida Puškáče, kterému za půl roku ve Vršovicích končí smlouva, klokani by zase rádi znovu přivítali Jana Chramostu nebo Václava Drchala, kterým se v Ďolíčku v minulosti dařilo, zatímco na Střelnici moc ne.

Přestupovým cílem obou klubů má být i zahraniční akvizice. Nigerijec Victory Beniangba se příliš nechytil v Belgickém Genku, za juniorku ve druhé lize má bilanci pěti gólů v patnácti zápasech, všechny zásahy ale nastřádal do poloviny října.

 

 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud