24. září 2020 • 15:00

Vémola o Mikuláškovi, rozchodu i drogách: Pešta? Bulík, ale něco dokázal

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Karlos Vémola má za sebou bláznivé období. Přípravu na souboj s Václavem Mikuláškem mu narušila operace i pozitivní nález COVID-19, zápas s „Babou Jagou“ se tak stále odsouval. Našli se navíc lidé, kteří mu nákazu nevěřili. „Mikulášek ať je jaký je, tak statisticky to je můj nejhorší soupeř. A před ním se já budu schovávat?“ komentuje „Terminátor“ v rozhovoru pro iSport TV.



Vémola ve videu pro pořad FIGHT! mimo jiné vysvětlil, proč na testu nebylo jeho občanské jméno Karel, ale to, pod kterým ho všichni znají, tedy Karlos. A kde se vůbec prapůvodně vzalo. „Když patnáct let žijete v Anglii a všichni vám tam říkají Karlos, tak nepřijedete do Čech a nevyplníte do dotazníku Karel jenom proto, že si to nějakej Mikulášek přeje,“ rýpl si první Čech v UFC.

Promluvil i o tom, jak ho motivují fanoušci a hateři, či o tom, proč po nemoci nemůže zvládnout do 17. října shodit do váhového limitu 84 kg. „Nastoupím, ale ne v osmdesát čtyřce,“ vyhlásil jasně Vémola, a okomentoval i možnost, že by se ve vyšší váhové kategorii v tomto datu utkal s Viktorem Peštou, dalším bývalým bojovníkem z UFC.

Mikuláška srazila dodávka: Jsem v pohodě! Mluvil o Vémolovi i drogách
Video se připravuje ...

„Je to takovej bulík, ale něco dokázal. Pokud se máme potkat, poprvé v Čechách proti sobě dva frajeři, co byli v UFC, tak by to mělo být v naplněné O2 areně,“ řekl o tom, proč by souboj s Peštou nechtěl brát na poslední chvíli.

Jaké změny zavedl Karlos ve svém tréninku od prohry s Attilou Véghem? A jak odpověděl na otázku o zkušenostech s drogami, kterou mu poslal sám budoucí soupeř Václav Mikulášek? Sledujte ve VIDEU.

Sportovci na sítích: Vrátí se Lela ke Karlosovi? Kdo přidal nejroztomilejší video?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud