5. července 2022 • 16:48

Boj o Ukrajinu a sport ONLINE: IIHF zamítla odvolání Ruska a Běloruska

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
65
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vojenská invaze Ruska na Ukrajinu vyvolává bouřlivé reakce. Výrazně zasahuje také do světa sportu. Reakce sledujeme na iSport.cz ONLINE.



ONLINE PŘENOS - Válka na Ukrajině a sport
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Fotbal Fotbal Hokej Hokej Rusko Rusko Ukrajina Ukrajina
Obnovit
Zprávy ze dne 23. 4. 2022
10:30
23. 4. 2022
Hokej

Upřímně mluvit o životě v KHL, podmínkách, vztahu k Rusku je teď tabu. Momentálně dost ožehavá disciplína. Hokejisté většinou řeknou jen pár vět a rychle ukončí debatu. Mají obavu, že by jejich slova nakonec skončila tak, že někdo vypíchne jednu věc, vytrhne z kontextu a začne se na ní točit. Ti, kteří v KHL hráli i po vpádu Ruska na Ukrajinu, navíc čelili dost nepříjemným urážkám na sociálních sítích. Anonymové jim přejí smrt. Deník Sport s jedním hokejistou, který odehrál sezonu v KHL, promluvil. Slíbil mu anonymitu, když zkusí vysvětlit celou situaci ze svého pohledu. Více čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 23. 4. 2022
9:05
23. 4. 2022
Rusko

Pořadatelům Wimbledonu hrozí tresty za vyloučení ruských a běloruských tenistů z londýnského grandslamu. Informoval o tom deník L'Équipe s odkazem na dopis, který organizátorům poslal šéf WTA Steve Simon. Jedním z možných trestů je podle Simonova dopisu, který má francouzský list k dospozici, mimo jiné i možnost, že by hráčky za Wimbledon nedostaly body do světového žebříčku. O podobném kroku údajně uvažuje i ATP. O dalším postupu budou představitelé WTA, zástupci hráčů i organizátorů londýnského grandslamu podle L'Équipe jednat příští týden během turnaje v Madridu. Wimbledon odstartuje 27. června.

 

Vstoupit do diskuse
65
Články odjinud


Články odjinud