5. července 2022 • 16:48

Boj o Ukrajinu a sport ONLINE: IIHF zamítla odvolání Ruska a Běloruska

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
65
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vojenská invaze Ruska na Ukrajinu vyvolává bouřlivé reakce. Výrazně zasahuje také do světa sportu. Reakce sledujeme na iSport.cz ONLINE.



ONLINE PŘENOS - Válka na Ukrajině a sport
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Fotbal Fotbal Hokej Hokej Rusko Rusko Ukrajina Ukrajina
Obnovit
Zprávy ze dne 19. 4. 2022
19:03
19. 4. 2022
Fotbal

Fotbalisté Šachtaru Doněck podlehli v charitativním utkání na podporu obětí války na Ukrajině v Istanbulu domácímu Fenerbahce 0:1. Za turecký tým nastoupil i český obránce Filip Novák. Jediný gól zápasu dal ve 26. minutě ekvádorský útočník Enner Valencia. Závěrečnou čtvrthodinu odehrál za Fenerbahce i patnáctiletý Isak Vural a stal se nejmladším hráčem, který kdy za první tým osmadvacetinásobného tureckého šampiona kdy nastoupil. Utkání sledovalo na stadionu Ülker téměř 12 tisíc diváků.

Zprávy ze dne 19. 4. 2022
14:41
19. 4. 2022
 

Psychicky náročný závěr sezony má za sebou hokejový obránce Jakub Jeřábek, který působil v Kontinentální lize ve Spartaku Moskva. Po ruské invazi na Ukrajinu klub neopustil a sezonu dohrál. Momentálně si však nedovede představit, že by v KHL i nadále působil. Smlouva se Spartakem mu ale skončila, takže má rozhodování o své budoucnosti jednodušší. Více čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 19. 4. 2022
10:40
19. 4. 2022
Rusko

Mezinárodní bruslařská unie (ISU) ještě neodebrala Rusku pořadatelství závodu v příštím ročníku krasobruslařské Grand Prix. Zatím je naplánovaný v kalendáři na 25. až 27. listopadu jako poslední zastávka před finále seriálu v Turíně. Nyní se ISU ptá svých členů na jejich názor, jak s touto akcí naložit. Dopis s touto žádostí získala ruská agentura TASS.

 

Vstoupit do diskuse
65
Články odjinud


Články odjinud