11. května 2022 • 15:40

CaNNiE a jeho cesta z CS:GO map na prkna, co znamenají svět. Bývalý elitní hráč chce být hercem

Autor: David Randuška, Esport Sazka
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Aktivní kariéru v esportu už pověsil na hřebík. Teď se Hubert "CaNNiE" Ludwig věnuje analyst desku. Kromě toho se ale dostal na činohru DAMU a sní o tom, že se stane hercem. Odhalil to v exkluzivně pro web Sazka Esport. V rozhovoru s Lelkem hovořil o vysněných rolích a jeho cestě z her virtuálních k hrám divadelních.



Bývaleho hráče české CS:GO jedničky SINNERS můžeme v současnosti vídat jako experta Sazky eLEAGUE. Je ale dost možné, že v budoucnu si na jeho performance budeme moci zajít do divadla. 

"Chtěl bych si vyzkoušet velké hry jako je Hamlet a Macbeth," zmínil v interview pro Sazka Esport slavné tituly z pera Williama Shakespeara. "Baví mě o něco si o tom nastudovat, přečíst... je to strašně zajímavé," dodává.

Xkrát dokázal si povodit své soupeře v Counter-Striku, teď mluví o tom, že by chtěl svými hereckými výkony si takzvaně povodit i publikum. V rozhovoru s Ondrou Kvardou mimo jiné reflektuje i svojí dráhu za analyst deskem. 

Uvidíme, jestli se Hubert Ludwig chytí třeba i na stříbrném plátně. Filmového zpracování se dočkaly herní tituly jako Tomb Raider, Max Payne a nově i Uncharted. Určitě by bylo zajímavé vidět CaNNiEho ve snímku z prostředí Counter-Strike!

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud