4. září 2023 • 19:00

Hradec má náhradu za Gabriela, Kováč lovil ve Spartě. Kdo chce Poznara?

Vstoupit do diskuse
1
  • Video se připravuje ...

    Závěr přestupového okna FORTUNA:LIGY se promptně blíží a aktivita klubů se zvyšuje. Kdo na poslední chvíli hledá posily? O kom se jedná? Horká linka je na trase Praha - Jablonec. Akční jsou i Pardubice, které loví díky konexím Radoslava Kováče. A jakou náhradu za Adama Gabriela si vyhlédl Hradec Králové? A kdo si myslí na Tomáše Poznara?

  • Výměna střelců

    Na sever David Puškáč, do Prahy Jan Chramosta, který v dresu Bohemians zažil velmi slušnou předminulou sezonu. Výměna velmi interesantních jmen je ve hře. Kluby se zatím nedomluvily, jde o možný doplatek, který by museli vysázet Bohemians. Každopádně Jaroslav Veselý, trenér Bohemians, volal po posilách do útoku. A jablonecký kouč Radoslav Látal pronesl po poslední prohře v Českých Budějovicích: „Jestli na to hráči nemají po psychické stránce, tak ať tu nehrají a hrají jinde.“

    David Puškáč slaví gólFoto Pavel Mazáč / Sport

  • Minčev padl

    Linka Sparta - Pardubice se zadrhla, i když se zdálo, že by mohl na východ zamířit bulharský princ Martin Minčev. Přechod křídelníka, který je nyní na Letné upozaděn, však padl. Hráčovo angažmá v týmu trenéra Radoslava Kováče bylo sice blízko, ale sám fotbalista nakonec usoudil, že se popere o místo v kádru úřadujících mistrů. Pardubičtí přesto hledají dál, chtějí zkušenějšího stopera plus další alternativu do středu záložní formace.

    Martin Minčev by mohl odejít ze SpartyFoto Pavel Mazáč / Sport

  • Čmelík za Gabriela

    Po nečekaném odchodu Adama Gabriela do dánského Midtjyllandu se vedení Hradce Králové rozhlíželo po rychlém křídle či wingbekovi. Zajímalo se o Dominika Pleštila z Jablonce, byť v sezoně častěji nastupuje na pozici hrotového útočníka. Podle zdrojů Sportu se nakonec upekl jiný přestup. Už v úterý by se měl na tréninku v nové královéhradecké aréně hlásit Lukáš Čmelík z Českých Budějovic. Sedmadvacetiletý křídelník zaujal v prvních kolech skvělými výkony proti Slavii a právě Hradci Králové. Na jihu Čech však nebyli spokojeni s jeho přístupem k defenzivním povinnostem, proto neměli problém rodáka ze slovenské Žiliny uvolnit konkurenci.

    Lukáš Čmelík v zápase proti SpartěFoto Pavel Mazáč / Sport

  • Zlín chce Poznara

    Kdo bude za Zlín střílet góly? Ve hře je návrat odchovance Tomáše Poznara (34) z polské Termaliky, jenže druholigový klub ho na hostování s opcí nechce uvolnit. Musel by za něj sehnat náhradu. Zkušený útočník po sestupu z Ekstraklasy vypadl ze základní sestavy (na podzim 6 zápasů/1 gól), přednost dostává devatenáctiletý Jakub Branecki (6/3). Naposledy odehrál Poznar proti Resovii 29 minut, o kolo dřív nedostal šanci vůbec.

    Vrátí se Tomáš Poznar do Zlína?Foto Michal Beranek / Sport

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud