6. května 2019 • 22:25

Sedmnáctka opět ztratila vedení, bere bod ze zápasu s Irskem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští fotbalisté do 17 let ani v druhém utkání na evropském šampionátu v Irsku neudrželi vedení a připsali si druhý nerozhodný výsledek 1:1. Po úvodní remíze s Belgií se rozešli smírně i s domácím výběrem a o tom, zda postoupí ze skupiny A, rozhodne až závěrečný zápas s Řeckem.



Zápas s Iry měl podobný průběh jako s Belgií. Po bezbrankovém poločase kouči Václavu Kotalovi vyšlo střídání a čerstvý Václav Sejk hned z prvního dotyku s míčem v 63. minutě poslal prudkou střelou české mladíky do vedení. Jenže stejně jako v prvním utkání inkasovali reprezentanti v závěru vyrovnávací gól, tentokrát v 88. minutě po voleji Omobamideleho.

Český tým se po dvou zápasech skupiny dělí o druhé místo s Irskem. Vede se čtyřmi body Belgie a poslední je s jedním bodem Řecko, s nímž se mladíci utkají ve čtvrtek. Ze skupiny postoupí první dva celky.

Góly

Domácí: 88. Omobamidele

Hosté: 63. Sejk

Sestavy

Domácí: Bazunu – McEvoy, Omobamidele, McNulty, Furlong – Hodge, Keogh (C) (68. Holt) – Everitt, McCann (85. Idowu), Ebosele – Carty (75. Giurgi)

Hosté: Stejskal – Koželuh, Starý, Hellebrand (C), Kurka – Hroník, Hájek – Pech, Ritter (85. Gedeon), Wojatschke (84. Šilhart) – Toula (63. Sejk)

Karty

Domácí: Ebosele, Carty, Hodge, Ebosele

Hosté: Kurka, Wojatschke

Rozhodčí

Obrenovic (Slovinsko) – Vihreävuori (Finsko), Tatriks (Lotyšsko)

Stadion

Regional Sports Centre, Waterford

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud