Stanislav Hrabě
24. listopadu 2012 • 05:00

O Ronaldův vrak nikdo nestojí, i když jej slevil o dalších pět milionů

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Už jen tři dny zbývají, aby si některý z obdivovatelů Cristiana Ronalda pořídil neobvyklý suvenýr: vrak jeho luxusního automobilu Ferrari 599 GTB Fiorano, který portugalský fotbalista zničil v roce 2009. Na prodejním portále e Bay byl nedávno k mání za 250 tisíc eur (přes šest milionů korun), ale nikdo o něj nestál. Ronaldo se chce ale auta zbavit za každou cenu, proto slevil o další miliony - už na 40 tisíc liber (přes 1 200 000 kroun). Kupce ale stejně nenašel.



Včetně fotografií a technického průkazu, který dokládá, že ho skutečně vlastní Cristiano Ronaldo, ho na portál zavěsila německá autoopravna z Duppigheimu s poznámkou, že auto je ´opravitelné.´

Kdo si však pečlivě prohlédne video pořízené bezprostředně po srážce, bude o tomto tvrzení zdatně pochybovat. Není proto divu, že dosud nepřišla jediná nabídka, přestože cena spadla na polovinu. Původně stál vůz 500 tisíc eur (téměř 13 milionů korun).

VIDEO: Po nehodě bylo auto Ronalda hodně poškozené

Luxusní Ferrari zrušila nynější hvězda Realu Madrid v roce 2009 v tunelu u anglického města Manchester, kde v té době hrála za místní United. Najeto má přesně 3099 kilometrů.

Představa, že se rychle a snadno najde některý z obdivovatelů, který si ho rád jako fetiš koupí, se ukázalo jako mylná. Zájem není. Na portálu e Bay bude ještě tři dny, pak musí být v souladu s pravidly stažen.

Cristiano Ronaldo vstřelil i přes krvavé zranění vedoucí branku Realu Madrid v zápase v Levante, jinak mu ale trochu kazí náladu neprodané auto
Cristiano Ronaldo vstřelil i přes krvavé zranění vedoucí branku Realu Madrid v zápase v Levante, jinak mu ale trochu kazí náladu neprodané auto

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud