3. února 2016 • 16:40

Fotbalové přestupy ONLINE: Velké ligy zavřely. Kdo změnil dres?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lednové přestupové okno v nejlepších evropských ligách skončilo. Přesto se v něterých soutěžích včetně té české ještě mohou měnit kádry. Podívejte se, kdo na poslední chvíli měnil dres, o kom se v souvislosti s přestupem ještě mluví.



7:45

JEDNÁNÍ. Lídr anglické ligy Leicester City má velký zájem o útočníka CSKA Moskva Ahmeda Musu. O 23letého Nigerijce stojí také Manchester United.

ČTVRTEK 28. LEDNA
13:00
10:00

Obránce Chelsea Gary Cahill zvažuje odchod z Chelsea, protože je po nástupu trenéra Guuse Hiddinka vypadl ze sestavy a obává se o místo v anglické reprezentaci před EURO 2016. Spekulace o jeho nejistých vyhlídkách v týmu anglického mistra přišla jen měsíc poté, co Cahill podepsal novou čtyřletou smlouvu na Stamford Bridge.

5:00

Fotbalisté Chelsea v tabulce anglické Premier League rozhodně nejsou tam, kde by je chtěl mít majitel Roman Abramovič. Ruský miliardář ale může být spokojený minimálně s jedním svým zaměstnancem. Ředitelka klubu Marina Granovská mu v poslední době vydělala (či ušetřila) pořádný balík na přestupovém poli, kde vystupuje jako ostřílená vyjednávačka. VÍCE ZDE>>>

STŘEDA 27. LEDNA
19:20

Adam Hloušek pro iSport.cz potvrdil, že míří ze Stuttgartu do polské Legie Varšava. Více čtěte zde »

19:01

Bývalý anglický fotbalový reprezentant Ashley Cole se podle očekávání stal hráčem Los Angeles Galaxy a bude hrát MLS. Do zámořské ligy zamířil z AS Řím, se kterým před nedávnem předčasně ukončil smlouvu. Podmínky jeho nového angažmá kalifornský klub nezveřejnil.

15:52
15:41

PŘESTUP. Čínský fotbalový klub Jiangsu Suning, středeční soupeř Slavie na soustředění ve Španělsku, koupil záložníka z Chelsea Ramirese. Brazilský fotbalista vyšel Jiangsu podle britských médií na 25 milionů liber (cca 890 milionů korun). VÍCE ZDE >>>

13:40

JEDNÁNÍ. Michal Breznaník má ze Sparty namířeno do Dukly Praha.

9:53

PŘESTUPY. Podle zevrubného hodnocení deníku Sport vyšly zatím jako nejlepší posily ligových celků jména jako Ondřej Zahustel, Jan Bořil či Antonín Barák. Jednotliví redaktoři mají však i odlišné názory. Někomu se zatím zdá jako nejlepší přestup Murise Mešanoviče z Jihlavy do Slavie nebo třeba hostování Egona Vůcha v Liberci. Podívejte se na anketu redaktorů deníku Sport o tom, jaká ze zimních posil se jeví nejlépe a proč? VÍCE ZDE >>>

9:00

SPEKULACE. Nizozemský trenér Chelsea Guus Hiddink prý zvažuje šokující přestup. Z tureckého Fenerbahce zkusí zlanařit svého krajana Robina van Persieho, který dříve na Ostrovech hájil barvy Arsenalu a Manchesteru United.

8:20

JEDNÁNÍ. West Ham jedná s Fenerbahce o útočníkovi Emmanuelovi Emenikem. Kladiváři by rádi hráče získali na hostování s případnou opcí.

8:15

SPEKULACE. Prezident Realu Madrid Florentino Pérez zamítl přestup Cristiana Ronalda do francouzského PSG.

8:13

PŘESTUP. Bývalý fotbalista Chelsea či Manchesteru City Shaun Wright-Phillips bude opět působit v New York Red Bulls, kde dosud působil.

8:10

HOSTOVÁNÍ. Útočník Stephan El Shaarawy odchází z AC Milán na půl roku hostovat do AS Řím. AS navíc domluvilo s milánským klubem opci, která činí 13 milionů eur (cca 351 milionů korun).

8:09

NOVÁ ODHALENÍ O PŘESTUPECH. Dosud patřily citlivé informace například o cenách hvězdných fotbalistů, výše jejich platu či různých klauzulích do kategorie přísně tajné. Jenže díky portálu Football Leaks je všechno jinak. Celý svět nyní ví, kolik doopravdy stál Real Madrid Gareth Bale, jaké klauzule ve smlouvě má francouzský talent Manchesteru United Anthony Martial nebo že hostování Radamela Falcaa v Chelsea bylo zadarmo. Podívejte se na pět největších dosud utajovaných informací, které se dostaly k veřejnosti. VÍCE ZDE >>>

ÚTERÝ 26. LEDNA
19:35

SPEKULACE. Chelsea by mohla výhodně zpeněžit Brazilce Ramirese, který po podpisu nové čtyřleté smlouvy prakticky nic neodehrál. Čínský klub Jiangsu Suning prý nabízí 25 milionů liber, což by byl nejdražší přestup do čínské ligy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud