9. května 2024 • 21:00

Přestupy v extralize ONLINE: Plzeň přivedla do branky syna bývalého beka

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 11. 4. 2023
14:07
11. 4. 2023
HC Olomouc

Po potvrzení odchodů trojice opor Jan Lukáš-Tomáš Dujsík-Jan Káňa má vedení Olomouce pro fanoušky pro změnu pozitivní zprávy. Hanáci se totiž dohodli na nových smlouvách s mladými útočníky Jakubem Navrátilem a Michalem Kuncem. Oba hráči, kteří v týmu přebírají čím dál větší role, by měli dres s kohoutem na hrudi oblékat v následujících třech sezonách. „Věříme, že svůj talent budou dále rozvíjet a v dalších ročnících budou tahouny našeho týmu,“ uvedl sportovní manažer Josef Podlaha pro klubový web. Olomoučtí se v následujících týdnech chystají odhalit i další podpisy.

Zprávy ze dne 4. 4. 2023
17:14
4. 4. 2023
Motor České Budějovice

Českých Budějovicích vítají první dvě posily před příští sezonou. A pro fanoušky Motoru jde o dobře známé tváře. Podle dřívějších informací se vracejí obránci Pavel Pýcha a David Štich. Někdejší kapitán Jihočechů a nynější reprezentant po dvou sezonách v Mladé Boleslavi podepsal s mateřským klubem smlouvu na dva roky. Z města automobilů se po ročním hostování vrací také třiatřicetiletý tvrďák, jenž minulý ročník pomohl Budějovicím k bronzovým medailím. Nyní se dohodl na dvouletém kontraktu s možností opce.

Zprávy ze dne 30. 3. 2023
17:14
30. 3. 2023
HC Olomouc

Dres hokejistů extraligové Olomouce už nebudou dál oblékat tři velké opory - brankář Jan Lukáš, obránce Tomáš Dujsík a útočník Jan Káňa. Hanáci o jejich odchodu informovali dnes na sociálních sítích a ve všech případech tak potvrdily dřívější informace deníku Sport. „Spolupráce končí, přátelství však zůstává. Děkujeme za krásné sezony a přejeme hodně štěstí v dalších působištích,“ uvedl klub. O Káňu měla zájem Kometa, ale podle posledních zpráv by měl zamířit do Vítkovic. O Dujsíka se nejvíce zajímá trio Plzeň, Kometa, Třinec.

Zprávy ze dne 14. 3. 2023
9:47
14. 3. 2023
Motor České Budějovice

České Budějovice si pojistily služby Lukáše Pecha. 39letý útočník prodloužil s Motorem smlouvu do roku 2025. A Jihočeši oznámili mnohem víc novinek. V obraně končí tři hráči - Stuart Percy, Kristofers Bindulis a Petr Šenkeřík. S Českými Budějovicemi se pak rozloučí útočníci Tomáš Čachotský, Martinš Dzierkals, Václav Karabáček, Adam Raška, Jakub Strnad, Vojtěch Tomeček a Michal Vondrka. Všem končí smlouva. Do kádru zamíří hned několik posil. „Přijdou jak z týmů extraligových, tak zahraničních," píše se na klubovém webu. Podle informací iSport.cz Motor cílí na Branta Harrise, klíčového muže Slovanu Bratislava.

Zprávy ze dne 10. 3. 2023
15:27
10. 3. 2023
Motor České Budějovice

V Českých Budějovicích se chystá příchod zajímavé posily. Klíčový hráč Slovanu Bratislava Brant Harris je podle informací iSport.cz na cestě do Motoru, kde si ho vyhlídli do role jednoho z elitních centrů. Třiatřicetiletý Kanaďan je druhým nejproduktivnějším hráčem slovenské extraligy, nyní jej čeká play off. VÍCE čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 16. 2. 2023
16:56
16. 2. 2023
Motor České Budějovice

Dva roky a dost. Kanaďan Stuart Percy (29) podle informací iSport.cz po sezoně skončí v Českých Budějovicích a půjde jinam. Téměř jistě zůstane v Tipsport extralize. Podle obráncova zástupce Tomáše Krejčího mají na beka, kterého před dvanácti lety draftovalo Toronto v 1. kole draftu NHL, spadeno české TOP kluby, ale i týmy ze zahraničí. VÍCE čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 8. 2. 2023
15:52
8. 2. 2023
Motor České Budějovice

Českých Budějovicích dochází k velké změně ve strukturách klubového vedení. Za výběr všech hráčů a tvorbu trenérského týmu v Motoru nově ponese hlavní zodpovědnost sportovní manažer, kterým se stává bývalý vynikající útočník Jiří Novotný. Mistr světa z roku 2010, jenž doposud pomáhal kouči Davidu Čermákovi na střídačce, se funkce ujímá okamžitě, aby pomohl vyřešit problémy v nynější sezoně a pracoval na tvorbě kádru pro příští ročník. „Zásadní pro nás bylo, abychom pro tuto funkci našli silnou osobnost, která bude schopná převzít naplno zodpovědnost za sportovní úsek, což se nám v minulosti ne vždy podařilo,“ uvedl pro generální manažer Stanislav Bednářík pro klubový web. Zároveň také prozradil, že pro nadcházející sezonu Jihočeši i díky novému generálnímu partnerovi plánují navýšit rozpočet klubu, což by mělo Novotnému usnadnit práci.

Zprávy ze dne 8. 2. 2023
13:30
8. 2. 2023
HC Olomouc

Olomoučtí fanoušci se mohou pomalu loučit s dvojicí oblíbenců. Přestože nikdo zatím nechce nic komentovat, podle informací deníku Sport a webu iSport.cz je víceméně hotovo. Jak kanonýr Jan Káňa, tak gólman Jan Lukáš na Hané neprodlouží končící smlouvu a od příští sezony budou oba nastupovat jinde. Navíc na hraně je i budoucnost dalšího důležitého hráče týmu. Podrobnosti čtěte ZDE.

 

Jan Lukáš vytáhl důležitý zákrok
Zprávy ze dne 27. 1. 2023
14:23
27. 1. 2023
Motor České Budějovice

Po výměně Václava Karabáčka za Tomáše Čachotského dochází v Českých Budějovicích k další změně v kádru. Jihočeši získávají z Brna útočníka Adama Rašku, který dres Motoru oblékal před dvěma roky. Klub měl na osmadvacetiletého rodáka z Kopřivnice práva, po neúspěšném angažmá v Británii a konci hostování v Kometě tak znovu využije hráčovy služby. Do akce by měl poprvé nastoupit v neděli proti Litvínovu. Raška za brněnské mužstvo nastoupil do devíti utkání, ve kterých si připsal jeden gól.

Zprávy ze dne 25. 1. 2023
13:23
25. 1. 2023
Motor České Budějovice

Zkušený útočník Tomáš Čachotský bude v závěru sezony působit v Českých Budějovicích. Vedení Motoru se dohodlo s prvoligovou Jihlavou na dalším uvolnění jedenačtyřicetiletého hráče, Čachotský již totiž na jihu Čech tři měsíce hostoval. Opačným směrem putoval útočník Václav Karabáček. Oba kluby o tom informovaly na svých webech nebo sociálních sítích.

Zprávy ze dne 17. 1. 2023
9:55
17. 1. 2023
Motor České Budějovice

Zkušená výpomoc je u konce. Útočník Tomáš Čachotský se rozloučil v Českých Budějovicích, kterým v rámci střídavých startů pomohl v 25 zápasech (7+6). Jednačtyřicetiletý veterán se vrací do mateřské Jihlavy, kterou v první lize souží výsledková i zdravotní krize. „Situace je kritická. Klíčoví útočníci jsou zranění, zbytku a torzu týmu se nedaří. Tomáš nám strašně moc chybí na ledě, ale hlavně také v kabině jako skvělý lídr a profesionál. Čekali jsme do poslední chvíle, která přišla,“ uvedl sportovní manažer Dukly Tomáš Vrábel pro klubový web. Odchovanec jihlavského hokeje nyní může cílit na úžasný milník 1000 zápasů v dresu Dukly. Momentálně jich má na kontě 998.

 

Zprávy ze dne 26. 12. 2022
14:05
26. 12. 2022
Motor České Budějovice

Takovéhle vánoční dárky si rozbalovat nechcete. Kouč Jaroslav Modrý našel pod stromečkem vyhazov z Českých Budějovic. Bývalý vynikající obránce po jarní senzační bronzové euforii prožívá přesně opačné pocity. A věřte, že padáka přijímá těžce. Z rozhovoru to zřetelně vyplývá. ROZHOVOR s Jaroslavem Modrým si přečtěte ZDE>>>

Trenér Jaroslav Modrý skončil v Českých Budějovicích
Zprávy ze dne 25. 12. 2022
18:30
25. 12. 2022
Motor České Budějovice

V Českých Budějovicích došla trpělivost. Vedení Motoru se rozhodlo na 1. svátek vánoční kvůli přetrvávajícím neuspokojivým výkonům odvolat ze střídačky trenéra Jaroslava Modrého. Kouče, který Jihočechy dovedl k minulé sezoně k extraligovému bronzu, nově povede dosavadní asistent David Čermák. Realizační tým navíc doplňuje Jiří Novotný, bývalý vynikající útočník a mistr světa z roku 2010. VÍCE čtěte ZDE>>> 

Zprávy ze dne 5. 12. 2022
13:27
5. 12. 2022
HC Olomouc

Český brankář Jakub Sedláček si po konci více jak měsíc dlouhé výpomoci v Olomouci našel nové angažmá. Dvaatřicetiletý gólman odchází na Slovensko, kde bude chytat za Banskou Bystricu. O zlínského odchovance se ale zajímaly i další týmy. „Zájem z Bystrice byl největší. Abych řekl pravdu, tak jsem slovenskou extraligu v této sezoně vůbec nesledoval," přiznal bývalý hráč Sparty či Komety. Sedláčka bude v slovenském klubu cepovat jako nový trenér brankářů Tomáš Duba, mistr extraligy z roku 2007.

Zprávy ze dne 2. 12. 2022
11:30
2. 12. 2022
HC Olomouc

Brankář Jakub Sedláček nebude pokračovat v angažmá v extraligové Olomouci. Dvaatřicetiletý gólman přišel na Hanou v listopadu na měsíční výpomoc, zasáhl do čtyř zápasů a další start nepřidá. „Jsme Kubovi velice vděční za to, že nám po roce znovu pomohl v nelehké situaci. Vzhledem k blížícímu se uzdravení Braňa Konráda však v tuto chvíli jeho působení v našem týmu končí,“ uvedl trenér brankářů Martin Prusek na facebookovém profilu klubu.

Zprávy ze dne 26. 11. 2022
12:20
26. 11. 2022
Motor České Budějovice

Útočník Tomáš Čachotský bude i nadále hostovat v Českých Budějovicích. Jihočeši se domluvili s prvoligovou Jihlavou, že čtyřicetiletého hráče uvolní pro potřeby Motoru do prosincové reprezentační přestávky. Dukle naopak po tu dobu vypomůže formou takzvaných střídavých startů útočník Tomáš Chlubna.

Zprávy ze dne 24. 11. 2022
10:16
24. 11. 2022
Motor České Budějovice

Návrat do nejvyšší soutěže. Hokejisty extraligových Českých Budějovic posílí obránce Daniel Gazda z prvoligového Zlína. Pětadvacetiletý bek s reprezentačními zkušenostmi přichází do Motoru na měsíční hostování. Opačným směrem míří bek Ondřej Kachyňa. Oba kluby o tom informovaly na svých oficiálních webech.

Zprávy ze dne 17. 11. 2022
22:47
17. 11. 2022
HC Olomouc

Útočník Karel Plášek se vrací ze Severní Ameriky do extraligy a dohraje sezonu v Olomouci. Dvaadvacetiletý odchovanec Přerova loni uzavřel tříletý nováčkovský kontrakt s Vancouverem, ale vinou zranění sehrál jen osm utkání v minulé sezoně na farmě v Abbotsfordu v nižší AHL. Po minulém ročníku se podrobil operaci kyčle. O zapůjčení Pláška do Olomouce pro zbytek sezony 2022/23 informoval na klubovém twitterovém účtu generální manažer Vancouveru Patrik Allvin. Do zámoří odešel Plášek loni z Komety Brno. Vancouver jej draftoval v roce 2019 v 6. kole na 175. místě.

Zprávy ze dne 5. 11. 2022
12:27
5. 11. 2022
Motor České Budějovice

Budějovický útočník Zdeněk Doležal dal před týdnem průchod svým myšlenkám, když po duelu v Brně (0:3) pro iSport.cz přiznal, že si s trenérem Jaroslavem Modrým nerozumí. Kouč mu následně vzkázal, ať nejprve začne u sebe. Výsledkem je, že se Doležalovi hledá nové angažmá. V sestavě Motoru v pátek proti Mountfieldu (2:1) chyběl, s týmem pouze trénuje. „Dostal volno,“ odpověděl Modrý, proč 29letý útočník scházel v sestavě. Více čtěte ZDE>>>.

Zprávy ze dne 3. 11. 2022
12:42
3. 11. 2022
Motor České Budějovice

Potvrzeno. Jak dříve uvedl web iSport.cz, Michal Vondrka bude opět hrát za České Budějovice. Vedení Jihočechů uzavřelo se zkušeným útočníkem a velkým oblíbencem fanoušků Motoru smlouvu do konce sezony. Nastoupit by měl již v pátek proti Hradci Králové podobně jako uzdravený kapitán Milan Gulaš.

Zprávy ze dne 1. 11. 2022
11:30
1. 11. 2022
Motor České Budějovice

České Budějovice dolaďují comeback Michala Vondrky, jenž by se mohl poprvé v dresu Motoru ukázat v pátečním domácím duelu s hradeckým Mountfieldem. Informaci iSport.cz o plánovaném obnovení spolupráce potvrdil Stanislav Bednařík, generální manažer klubu. VÍCE čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 26. 10. 2022
10:28
26. 10. 2022
HC Olomouc

Olomouc vítá staronové jméno! Stejně jako na začátku minulé sezony přichází brankář Jakub Sedláček. Hanácký klub tak reaguje na zranění Branislava Konráda, Sedláček podepsal kontrakt prozatím do konce listopadu s možností následného prodloužení. „Kvůli absenci Braňa Konráda jsme se rozhodli doplnit brankářský tým o zkušeného brankáře, který již dobře zná zdejší prostředí. V loňském roce nám velmi pomohl a víme, co od něj můžeme očekávat,“ řekl k posile generální manažer Erik Fürst pro klubový web.

Zprávy ze dne 2. 10. 2022
12:06
2. 10. 2022
Motor České Budějovice

Mladý obránce Jakub Šedivý zamířil z Liberce na dvouměsíční hostování do Českých Budějovic, které rozšířily defenzivu při zranění kanadského beka Stuarta Percyho. Devatenáctiletý Šedivý ještě v tomto ročníku v extralize nenastoupil a hrál za juniorský tým Bílých Tygrů. O jeho působení v Motoru informovaly weby obou klubů.

Zprávy ze dne 21. 9. 2022
13:34
21. 9. 2022
Motor České Budějovice

Hokejisté Českých Budějovic zažívají úspěšný vstup do sezony. Bez ztráty jediného bodu ovládla parka kolem kapitána Milana Gulaše první tři zápasy a drží se na prvním místě tabulky. Již brzy by ale Motor mohl být ještě silnější. S týmem od středy trénuje Michal Vondrka. Zkušený útočník (40), který dres Jihočechů oblékal v minulé sezoně, sice nemá podepsanou smlouvu, zároveň ale nevyloučil konec kariéry. S informací přišel komentátor O2 TV SPORT Jan Velart, který ovšem zdůrazňuje, že zapojení bývalého reprezentanta do tréninku zatím nelze brát jako předzvěst Vondrkova pokračování v kariéře.   

Zprávy ze dne 26. 8. 2022
14:35
26. 8. 2022
HC Olomouc

Prvoligová Jihlava zlákala zajímavé extraligové posily. Gólmanskou dvojici zřejmě utvoří Jakub Neužil z Liberce a sparťan Josef Kořenář, oba přicházejí v rámci hostování. Neužil by měl zasáhnout už do pátečního přípravného klání v Pelhřimově proti Grazu.

Z Dukly naopak na hostování odchází jmenovci Lukáš Mareš (obránce) a Anděl (útočník). Posílí Olomouc, zároveň však mají vyřízené střídavé starty. O místo v kádru Hanáků usiluje ještě forvard Matouš Menšík.

Zprávy ze dne 21. 7. 2022
14:27
21. 7. 2022
Motor České Budějovice

Vedení Českých Budějovic vítá zajímavou posilu. Motoru se povedlo ulovit lotyšského útočníka Martinse Dzierkalse, který na jihu Čech podepsal roční kontrakt. Účastník olympiády v Pekingu i letošního šampionátu ve Finsku v minulé sezoně zaujal v dresu Plzně, v jejímž dresu si připsal 30 bodů za 10 gólů a 20 asistencí.

Zprávy ze dne 17. 7. 2022
13:41
17. 7. 2022
Motor České Budějovice

Přidá Jiří Novotný ještě jednu sezonu v Českých Budějovicích? Jak zkušený útočník, který v minulém extraligovém ročníku pomohl Českým Budějovicím k bronzovým medailím, přiznal v rozhovoru pro iDnes.cz, momentálně si nedokáže představit, že by hrál dál. I když vedení Motoru po úspěšné sezoně chtělo, aby pokračoval, podle svých slov to nyní na návrat do akce nevidí. Osmatřicetiletý mistr světa z roku 2010 se chce především věnovat práci hráčského agenta. Nicméně podobně na tom byl i před rokem, kdy dokonce oznámil, že s kariérou skončil, ale v průběhu ročníku přeci jen původně v rámci výpomoci oblékl dres Jihočechů. „Situace se vyvinula trochu jinak. Nechci teď proto říkat žádné rozhodnutí. Nicméně nepřipravuji se na sezonu tak jako dřív,“ přiznal bývalý hráč Columbusu či Buffala. Každopádně v Budějovicích má dveře stále otevřené.

Jiří Novotný v dresu českobudějovického Motoru
Zprávy ze dne 6. 6. 2022
11:29
6. 6. 2022
Motor České Budějovice

Hokejový obránce Lukáš Doudera bude bojovat o smlouvu v extraligových Českých Budějovicích. Čtyřiadvacetiletý bek přišel na jih Čech na zkoušku, Motor o tom informoval na svém oficiálním webu. Doudera v minulé sezoně hrál extraligu za Karlovy Vary a Kometu Brno, vypomáhal i prvoligové Třebíči.

Zprávy ze dne 3. 6. 2022
9:57
3. 6. 2022
HC Olomouc

David Krejčí potvrdil, že setrvání v Olomouci je reálné. Nyní nicméně odlétá do USA, kde podle svých slov bude v klidu přemýšlet, co dál. Informaci s jeho vyjádřením sdílel twitterový účet Mory.

Zprávy ze dne 18. 5. 2022
11:46
18. 5. 2022
Motor České Budějovice

V Českých Budějovicích vítají zpět odchovance. Po jedenácti letech se na jih Čech vrací útočník Lukáš Vopelka, který s Motorem podepsal roční kontrakt. Šestadvacetiletý budějovický rodák hokejově rostl ve Švédsku, kde si i zahrál elitní seniorskou soutěž za Örebro. Na kontě má rovněž 42 startů v KHL za Slovan Bratislava. V Tipsport extralize oblékal dres Mountfieldu HK, Vítkovic a naposledy Zlína, jehož pádu do první ligy nedokázal zabránit. 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud