iSport.cz
25. ledna 2021 • 10:00

UFC 257: ŠOK! McGregor schytal první KO a padl ve 2. kole, zazářil Muradov

Autor: iSport.cz, Marek Stodůlka, Ondřej Němec
Vstoupit do diskuse
30
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šokující rozuzlení galavečera s pořadovým číslem 257 v Abú Zabí! Irský bijec Conor McGregor nezvládl odvetu s americkým ranařem Dustinem Poirierem a nečekaně padl ve druhém kole TKO. V předchozích zápasech svátku MMA zaujal také Machmud Muradov. Uzbek žijící v Praze porazil Andrewa Sancheze TKO ve třetím kole. Dění jsme sledovali ONLINE.



UFC 257 JSME SLEDOVALI ONLINE>>>

ONLINE PŘENOS - UFC 257
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Conor McGregor Conor McGregor Dustin Poirier Dustin Poirier Machmud Muradov Machmud Muradov Marek Stodůlka, iSport.cz Marek Stodůlka, iSport.cz Ondřej Němec, redaktor iSport.cz Ondřej Němec, redaktor iSport.cz Petr Kníže Petr Kníže
Obnovit
Zprávy ze dne 24. 1. 2021
6:43
24. 1. 2021
Marek Stodůlka, iSport.cz

Jedním slovem neuvěřitelné. Ze všech možných scénářů byl tenhle jedním z nejméně pravděpodobných. Čekal se rychlý konec ve prospěch Ira, anebo delší duel, ve kterém by Američan těžil z lepšího kardia. Ale tohle?

Zprávy ze dne 22. 1. 2021
12:44
22. 1. 2021
Marek Stodůlka, iSport.cz

Oficiální vážení je pomalu za námi, v 16.00 je poté v plánu ještě ceremoniální vážení. Limit splnili aktéři všech očekávaných soubojů, mimo McGregora s Poirierem a Muradova také bojovníci, kteři obstarají hlavní předzápas - Michael Chandler a Dan Hooker. Z výrazu McGregora číšilo sebevědomí, na váhu naběhl úplně první a bez problémů limit splnil. Poirier sice také dokázal shodit kilogramy, ale už na včerejší tiskové konferenci nepůsobil úplně jistě. Teď vypadal ještě nervózněji. 

Zprávy ze dne 21. 1. 2021
15:00
21. 1. 2021
Marek Stodůlka, iSport.cz

Tisková konference probíhala v klidném duchu. Stejně jako když se McGregor loni utkal s Donaldem Cerronem. Od uřvaného blázna, který na každé konferenci tropil hlouposti a urážel, koho se dalo, ušel Ir velký kus cesty. Teď už všem soupeřům vyjadřuje obrovský respekt, sebevědomí mu ale zůstalo. A ještě jedna věc se nezměnila, McGregor neumí chodit včas. Celou reportáž z tiskové konference čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 14. 1. 2021
15:40
14. 1. 2021
Marek Stodůlka, iSport.cz

Přečtěte si blog Marka Stodůlky: „Vrátí se jednou za rok, shrábne peníze a stáhne se do ústraní. Klasický Conor McGregor posledních let. Pokud jsem ale někdy věřil, že ten namotivovaný blázen je zpět v plné síle, tak teď.“ Celý blog ZDE>>>

Zprávy ze dne 10. 1. 2021
18:20
10. 1. 2021
Marek Stodůlka, iSport.cz

Jak to bude s diváky? Podle informací ESPN a TSN Sports se poprvé od 7. března podaří dostat na turnaj UFC fanoušky. UFC 257 v Abú Zabí tak neproběhne před zavřenými tribunami. Samozřejmě ale nebude možné naplnit celou halu, přesněji šlo do prodeje 2 000 lístků, které se vyprodaly téměř okamžitě.

Zprávy ze dne 9. 1. 2021
10:40
9. 1. 2021
Marek Stodůlka, iSport.cz

První zápas Conora McGregora s Dustinem Poirierem se odehrál v září roku 2014. Ir tehdy Američana zastavil TKO v prvním kole. Od té doby ale oba bojovníci ušli značný kus cesty a nabrali kila navíc. Před šesti lety totiž bojovali v pérové divizi, nyní se snaží dokráčet k titulu lehké váhy. Vítěz duelu se velmi pravděpodobně utká o uvolněný opasek, a přestože Poirier si úspěch nepřipouští, stejně jako kdysi je favoritem McGregor.

Conor McGregor byl po prohře zničený a musel chodit s pomocí berle
Conor McGregor byl po prohře zničený a musel chodit s pomocí berle

Vstoupit do diskuse
30
Aktuální události
Články odjinud