20. srpna 2020 • 18:19

Zůstane? Setrvání Nezmara se opět řeší. Má své vize, řekl Tvrdík

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ta otázka se do Edenu vrací jako bumerang. Vydrží ve Slavii Jan Nezmar, důležitý spolupracovník trenéra Jindřicha Trpišovského, jehož oficiální funkcí je nyní viceprezident pro sport? „Kdybych byl podezřívavý, myslel bych si, že je to nějaká marketingová kampaň deníku Sport,“ usmál se slávistický šéf Jaroslav Tvrdík, když dotaz na Nezmarovu budoucnost padl.



Schopný manažer zatím zůstává, je však evidentní, že své setrvání v klubu řeší. Ve čtvrtek na předsezonní tiskové konferenci chyběl. „Mluvil jsem s ním před dvěma dny, trenér ve čtvrtek, Honza má platnou smlouvu,“ nastínil Tvrdík. „Má své osobní vize, dojíždí z Liberce, má svůj život. Řeší teď také nějaké problémy, proto zvažuje, co bude dál. Až klub opustí, oznámí to,“ doplnil předseda představenstva červenobílých.

Souhrn všech těchto okolností nutí Nezmara přemýšlet. Navíc se mají rozcházet jeho a Tvrdíkovy představy o strategii klubu, Nezmar by se chtěl chovat úsporněji. „To, co se píše, je lež,“ vyvracel tyto domněnky Tvrdík.

Jeho možný odchod se přetřásá delší dobu. Naposledy se intenzivně řešil v zimě. Sám Nezmar přiznal, že v jednu chvíli smlouvu v Edenu neměl. „Podepsal jsem novou smlouvu výhradně na pozici sportovního manažera. Vrátil jsem se k činnosti, která mě naplňuje, a věřím, že to tak je i efektivnější. Hodlám mít větší přehled o tom, jaké hráče vychováváme v akademii. Pochopitelně chci být mnohem častěji a blíž v áčku, což je určitě třeba,“ prohlásil Nezmar v březnu v rozhovoru pro Právo. „Svědomí by mi ani nedovolilo odejít,“ dodal Nezmar.

Teď ale o možném rozpojení se Slavií přemýšlí víc a víc. „Slavia není týmem velkých hvězd. Odchod nikoho z nás nebude znamenat katastrofu. Když jednoho dne Honza odejde, věřím, že to zvládneme,“ konstatoval Tvrdík.

Jaroslav Tvrdík na tiskové konferenci Slavie před novou sezonou 2020/2021
Jaroslav Tvrdík na tiskové konferenci Slavie před novou sezonou 2020/2021

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Šéf Slavie Tvrdík: Trpišovský je manažer velké firmy. Vydělal nám miliardy
Video se připravuje ...

Podívejte se na nové dresy Slavie. Zaujme symbol orloje
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
8

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud