13. března 2019 • 18:08

Generálka na MS v Brně: Kolik zaplatíte za zápasy Říhovy party?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový svátek v Brně! Česká hokejová reprezentace zde odehraje zápasy s Finskem, Švédskem a Ruskem těsně před startem světovým šampionátem, které je letos na Slovensku. „Pár dní před mistrovstvím světa se účastníci Carlson Hockey Games představí v Brně již s většinou hráčů, kteří potom pocestují do Bratislavy nebo Košic,“ láká fanoušky prezident Českého hokeje Tomáš Král. Volný prodej vstupenek začíná již tento pátek a na zápas s Finy se můžete dostat i za 350 Kč.



Už jsou to takřka čtyři roky, co se český reprezentační výběr v Brně neukázal. Teď se zde chystá začátkem května pozitivně naladit, aby vše o týden později zúročil na vrcholu sezony, kterým je mistrovství světa v Bratislavě a Košicích. V rámci přípravného turnaje s názvem Carlson Hockey Games postupně odehraje parta trenéra Miloše Říhy duely s Finskem, Švédskem a Ruskem. Druhé dva jmenované celky potkají Češi i ve skupině na zmiňovaném šampionátu.

„Pár dní před mistrovstvím světa se účastníci Carlson Hockey Games představí v Brně již s většinou hráčů, kteří potom pocestují do Bratislavy nebo Košic,“ nastiňuje prezident Českého hokeje Tomáš Král. „Hokejové hry Carlsonu budou vrcholnou domácí reprezentační akcí. Poslední brněnské turnaje byly z pohledu návštěvnosti i bouřlivé atmosféry vynikající reklamou a velmi pozitivně hodnoceny všemi účastníky,“ doplňuje šéfa svazu Jana Obermajerová. ředitelka společnosti BPA sport marketing, která je partnerem Českého hokeje.

Podívejte se na videopozvánku Martina Erata:

A kolik bude diváky přítomnost na této události stát? Zvlášť se prodávají vstupenky na čtvrteční zápas se Česko – Finsko a víkendová utkání. Ceny na první duel začínají na 350 Kč, za nejdražší vstupné fanoušci zaplatí 790 Kč. Na sobotu a neděli je potřeba si koupit balíček, který v sobě zahrnuje dva zápasy. Na každý víkendový den zvlášť stojí balíček 540 až 1090 korun. Děti do 120 cm mají na třídenní turnaj vstup zadarmo. 

Ceny vstupenek do DRFG Areny v Brně:

čtvrtek 2. 5., cena 1 vstupenky
sezení střed: 790 Kč
sezení: 590 Kč
sezení s omezeným výhledem: 490 Kč
stání: 350 Kč

sobota 4. a neděle 5. 5., cena 1 denního balíčku
sezení střed: 1090 Kč
sezení: 890 Kč
sezení s omezeným výhledem: 740 Kč
stání: 540 Kč

Vstupenky jdou do volného prodeje v pátek 15. března ve 12 hodin. Zájemci si mohou svoji účast na prestižní akci v brněnské DRFG Areně zajistit na webu ticketportal.cz či webu hokejkaticket.cz.

Poslední návštěva reprezentačního týmu v Brně přinesla výhru nad Finy 3:2, kdy v nájezdech strhnul vítězství na českou stranu Jakub Voráček.

Rozpis Carlson Hockey Games 2019, DRFG Arena, Brno

Čtvrtek 2. května
17:30, Česko – Finsko 

Sobota 4. května (vstupenky na obě utkání pouze v balíčku)
14:00, Rusko – Finsko
18:30, Česko – Švédsko

Neděle 5. května (vstupenky na obě utkání pouze v balíčku)
14:00, Švédsko – Finsko
18:00, Česko – Rusko

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud