24. května 2021 • 16:16

Trenér Bohemians zůstává. S Klusáčkem pokračuje celý realizační tým

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Luděk Klusáček povede fotbalisty pražských Bohemians 1905 i v následující sezoně. Pokračovat s ním bude i jeho dosavadní realizační tým. "Klokani" o tom informovali na svém webu.



„Jsme rádi, že Luděk chce v Bohemce pokračovat. Je to pro nás ideální trenér. Prioritou pro něj bylo pokračování celého realizačního týmu a my jsme rádi, že jsme se s týmem domluvili a společně tak můžou po dvou povedených sezonách pokračovat v úspěšně rozdělané práci v Bohemians,“ řekl sportovní ředitel Bohemians Miroslav Držmíšek.

Klusáček se vršovického celku poprvé ujal v březnu 2014. Přestože ho udržel v nejvyšší soutěži, po sezoně zamířil do Kataru. Na lavičku Bohemians se vrátil v říjnu 2019, kdy nahradil odvolaného Martina Haška. V prvním neúplném ročníku si s „Klokany“ zahrál nadstavbovou skupinu o Evropu, v této sezoně jsou kolo před koncem devátí. Klusáčkovi se s týmem povedlo bodovat ve 12 zápasech po sobě, čímž vytvořili klubový rekord v samostatné lize, než jejich sérii v neděli utnula v pražském derby Sparta.

„Pro mě je čest být trenérem Bohemky. Je to velký klub, má svou atmosféru a jsou tady výborní lidé. Jsem tady spokojený, takže rozhodování pro mě nebylo složité,“ uvedl čtyřiapadesátiletý kouč v rozhovoru pro klubovou televizi.

Klusáček má radost, že pokračovat budou i jeho asistenti Erich Brabec a Ivan Hašek mladší, trenér brankářů Miroslav Miller a kondiční trenér Rudolf Rondzik. „Smlouva je víceméně stejná jako ta současná. Pro mě bylo důležité pokračování Ericha Brabce, Míry Millera a Rudy Rondzika, kterým také končí smlouvy. Nad platem jsme s Mírou Držmíškem ani nelicitovali. Máme vytyčené nějaké cíle a s jejich dosažením souvisí i bonusy,“ prohlásil někdejší obránce Slavie, Bohemians nebo Liberce.

Bohemians Praha 1905 Vše o klubu ZDE

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud