6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 19. 1. 2022
17:56
19. 1. 2022
Svět

Na mistrovství Evropy házenkářů měli pozitivní test na koronavirus další tři němečtí hráči a jeden funkcionář. Počet nakažených hráčů v týmu před čtvrtečním utkáním proti Španělsku v Bratislavě se tak zvýšil na dvanáct. Mužstvo ale bude na turnaji pokračovat.

Zprávy ze dne 19. 1. 2022
17:47
19. 1. 2022
Svět

Podle německého tenisty Alexandera Zvereva má na Australian Open koronavirus více hráčů, ale protože nejsou testovaní, tak se to zatím nezjistilo. Pozitivní test měl dnes Francouz Ugo Humbert a musel do týdenní izolace. Všichni účastníci úvodního grandslamového turnaje roku musejí být plně očkovaní. „Můžeme chodit ven na jídlo, můžeme dělat, co chceme, takže je normální, že se koronavirem nakazí více lidí,“ řekl třetí nasazený Zverev po hladké výhře nad domácím Johnem Millmanem. „Myslím, že řada hráčů ho měla už při příletu, další to mají teď. Netestují nás, kdyby ano, nejspíše by bylo více pozitivních případů,“ dodal olympijský vítěz z Tokia.

Zprávy ze dne 19. 1. 2022
14:14
19. 1. 2022
Fotbal

Hvězdný fotbalista Paris St. Germain Lionel Messi se po prodělaném koronaviru vrátil k tréninku s týmem. Pařížský velkoklub o tom informoval na sociálních sítích.

Zprávy ze dne 19. 1. 2022
8:59
19. 1. 2022
Česko

Tradiční zkoušení olympijské kolekce při jejím přebírání už sportovci před cestou do Pekingu nezažijí. V pražské Chuchli výbavu jen převezmou venku připravenou v tašce. Opatření Českého olympijského výboru (ČOV) je reakcí na rychle se šířící variantu koronaviru omikron. Olympijský výbor konzultoval postup s hygieniky a dalšími odborníky. „Je škoda, že jim nemůžeme plně dopřát předolympijskou atmosféru, ke které přebírání kolekce patří, ale náš cíl je jasný, ochránit sportovce a minimalizovat nebezpečí nákazy. Vedle toho je ale nutné, aby se všichni členové výpravy vyhýbali jakýmkoliv rizikovým kontaktům a dbali na sebeizolaci. Nejdůležitější je, aby se olympionici i členové doprovodu dostali v pořádku do dějiště her,“ uvedl šéf českého týmu Martin Doktor v tiskové zprávě.

Zprávy ze dne 19. 1. 2022
8:30
19. 1. 2022
Hokej

NHL přestane po únorovém Utkání hvězd s testováním hráčů a dalších členů týmů, kteří nemají žádné příznaky onemocnění koronavirem a jsou plně očkovaní. Kontrolu budou muset podstoupit jen v případě, že to budou vyžadovat opatření při cestování přes kanadsko-americkou hranici.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud