3. srpna 2021 • 17:00

OH naruby: Ondrův tragický režisér, Barbora až do Paříže, Lipták v ofsajdu

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak se říká – všechno zlé je pro něco dobré. A tak Barbora Špotáková po neúspěšné kvalifikaci přehodnotila svá dřívější slova o poslední olympiádě kariéry. V Paříži za tři roky jí bude teprve 43 let a to není pro šampionku žádný věk. Adam Ondra zvládl kvalifikaci a zároveň olympijskou premiéru svého sportu, na rozdíl od něj ale nezářil režisér televizního přenosu. Na tom je potřeba ještě zapracovat. A hlásí se i jídlo z olympijské vesnice! Nová Olympiáda naruby je tady.



OH naruby: jednonohý král Schilb, fasádník Prouza a zřejmě slušnej oddíl
Video se připravuje ...

ONLINE PŘENOS - Olympiáda minutu po minutě
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Adam Ondra Adam Ondra COVID-19 COVID-19 Jiří Prskavec Jiří Prskavec Josef Dostál Josef Dostál Lukáš Krpálek Lukáš Krpálek Markéta Vondroušová Markéta Vondroušová Program dne Program dne
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 8. 2021
13:36
1. 8. 2021
 

SPORTOVNÍ GYMNASTIKA: Belgická gymnastka Nina Derwaelová získala na olympijských hrách v Tokiu zlatou medaili na bradlech. Navázala na dva tituly mistryně světa.

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
12:55
1. 8. 2021
 

ATLETIKA: Nástupce Usaina Bolta na olympijském trůnu v běhu na 100 metrů nebude z Jamajky. Jednatřicetiletý Yohan Blake, mistr světa z roku 2011, byl v semifinále až šestý v čase 10,14 a mezi osmičku finalistů se nevešel. Nepostoupil ani letos nejrychlejší Američan Trayvon Bromell.

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
12:44
1. 8. 2021
 

SPORTOVNÍ GYMNASTIKA: Britský gymnasta Max Whitlock na olympiádě obhájil zlato ve cvičení na koni našíř. Druhý byl Lee Čch'-kchaj z Tchaj-wanu, třetí domácí Kazuma Kaja.

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
12:20
1. 8. 2021
Lukáš Krpálek

JUDO: Judistu v sobě nezapře. Když měl herec Ondřej Vetchý popsat, co pro něj znamená vítězství Lukáše Krpálka, chvíli nemohl najít správná slova. Úspěch českého závodníka totiž bezprostředně po Lukášově vítězství neuvěřitelně prožíval, bezpochyby i proto, že má sám dvacetileté zkušenosti ze stejného sportu a je držitelem 2. danu. „Jsem nadšenej, chce se mi plakat, pořád…“ řekl a v hlase bylo slyšet velké pohnutí, slzy i štěstí zároveň. Radost měl o to větší, že zlatou medaili bral i jeho další oblíbený sportovec a kamarád Jiří Prskavec. „Ohromně to těmhle klukům přeju!“ Celý rozhovor s Ondřejem Vetchým čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
12:00
1. 8. 2021
Barbora Krejčíková

TENIS: Tenhle turnaj si spolu vychutnaly do poslední chvíle. Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková získaly pro český tenis ve čtyřhře historické olympijské zlato a po velké jízdě na kurtu si poradily i při omezeném ceremoniálu. Zlaté medaile si pověsily na krk navzájem. Myslely na fanoušky doma i na své mentorky Janu Novotnou a Helenu Fuchsovou. „Jsou tam, drží se za ramena a fandí nám,“ řekla Krejčíková. Dvojrozhovor se zlatými šampionkami čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
11:47
1. 8. 2021
 

SPORTOVNÍ GYMNASTIKA: Olympijskou vítězkou v přeskoku se stala brazilská gymnastka Rebeca Andradeová. Na hrách v Tokiu získala druhou medaili po stříbru z víceboje.

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
11:44
1. 8. 2021
 

TENIS: Německý tenista Alexander Zverev vyhrál olympijský turnaj ve dvouhře. Čtvrtý nasazený hráč ve finále porazil Rusa Karena Chačanova hladce 6:3, 6:1 a tokijský triumf přiřadil ke svému dosud nejcennějšímu úspěchu, titulu z Turnaje mistrů. K tomu ho před třemi lety dovedl jako kouč Ivan Lendl.

Zprávy ze dne 1. 8. 2021
11:33
1. 8. 2021
 

GOLF: O držiteli bronzové medaile se rozhodovalo v rozstřelu sedmi hráčů, kteří za Schauffelem zaostali shodně o tři rány. Nejlépe zvládl play off Pchan Čchen-tsung z Tchaj-wanu, jenž si zajistil medaili na čtvrté přidané jamce. Předčil mimo jiné i světovou trojku a vítěze nedávného British Open Collina Morikawu z USA.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud