5. července 2022 • 16:48

Boj o Ukrajinu a sport ONLINE: IIHF zamítla odvolání Ruska a Běloruska

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
65
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vojenská invaze Ruska na Ukrajinu vyvolává bouřlivé reakce. Výrazně zasahuje také do světa sportu. Reakce sledujeme na iSport.cz ONLINE.



ONLINE PŘENOS - Válka na Ukrajině a sport
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Fotbal Fotbal Hokej Hokej Rusko Rusko Ukrajina Ukrajina
Obnovit
Zprávy ze dne 11. 3. 2022
22:14
11. 3. 2022
Fotbal

Fotbalová Chelsea je v obrovských provozních problémech. Po zavedení sankcí na Romana Abramoviče, který „Blues“ stále ještě vlastní, zablokovaly anglické banky klubu i platební karty. Londýňané se tak potýkají nejen s nemožností například prodávat vstupenky, ale také mohou mít problém zaplatit benzín do klubového autobusu. 

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
17:09
11. 3. 2022
Hokej

Všichni nejsou Alexandr Ovečkin. Zdaleka ne každý ruský hráč v NHL je obdivovatelem diktátora (oficiálně prezidenta) Vladimira Putina. V opozici k režimu je například Artěmij Panarin. Většina ruských hokejistů za mořem je ale spíš mezi nimi. Nikdy nahlas Putina nepodporovali, o politiku se úplně nestarají, nevyjadřují se. Budou spíš proti válce a agresi. Tím pádem se i obávají chvíle, že jim skončí vízum. Podle zjištění TSN už několik Rusů zvažuje žádost o azyl. Podrobnosti čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
17:04
11. 3. 2022
Rusko

Ruský olympijský výbor podal urgentní odvolání proti zákazu činnosti ruských sportovců na Zimním olympijském festivalu mládeže ve Finsku. Klání ve Vuokatti začíná 20. března a mezinárodní sportovní arbitráž už stanovila plán řízení. Zároveň se ruská fotbalová federace odvolala proti vyloučení svých klubů z evropských pohárů. 

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
13:11
11. 3. 2022
Rusko

Ukrajinská tenistka Marta Kosťuková vyzvala ATP a WTA k vyloučení ruských hráčů a hráček z turnajů. Dosavadní sankce za vojenské napadení její vlasti totiž považuje za směšné. „Řeknu to jen krátce: Podívejte se, jak se k tomu postavily ostatní sporty. Víc to komentovat nechci,“ citovala devatenáctiletou Kosťukovou po postupu do druhého kola turnaje v Indian Wells agentura AFP.

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
13:06
11. 3. 2022
Fotbal

Fotbalově je to pořád super, Chelsea válí v Premier League a dobře rozehrála i play off Ligy mistrů. Jenže jak dlouho to ještě bude trvat? Klub čelí drsným sankcím po zmražení majetku majitele Romana Abramoviče a dostává se do obrovských problémů. Vedení hodlá jednat s britskou vládou o zmírnění pravidel, za současné situace mohou klubu podle deníku Daily Mail už za 17 dní úplně dojít peníze... Více čtěte zde >>>

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
11:47
11. 3. 2022
Ukrajina

Závodit, když na Ukrajině umírají ženy a děti? Lyžařská hvězda Mikaela Shiffrinová se se současnou situací jen těžko srovnává... „Válka na Ukrajině je tak naprosto šokující, že ani nevím, jak bych to vyjádřila,“ napsala na Facebooku a vypočítávala utrpení civilistů. „A jedna otázka mě už nějakou dobu trápí. Jak se v této době můžu vůbec starat o lyžařské závody? Jak se může kdokoliv zajímat o cokoliv jiného, než válka skončí a ti zodpovědní budou za ni potrestáni? Jak? Myslím si, že je to tak jednoduché, že musíme dál žít své životy, ale také potřebujeme naše hlasy na protest proti této válce a poskytnout jakoukoliv pomoc těm, kteří bojují na Ukrajině nebo pro záchranu těch, kteří opouštějí své domovy,“ přemítala.

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
11:43
11. 3. 2022
Rusko

Konec McDonaldu v Rusku? Nevadí, ruský duch víc vystihují pelmeně... Někdejší krasobruslař a příznivec Vladimira Putina Jevgenij Pljuščenko má jasno. Více čtěte zde >>>

Zprávy ze dne 11. 3. 2022
11:27
11. 3. 2022
 

Hvězdný srbský tenista Novak Djokovič po nuceném vynechání několika turnajů kvůli povinnému očkování potvrdil, že počítá se startem v Monte Carlu. Ve městě, kde žije, začne přípravu na antukovou část sezony a obhajobu titulu na Roland Garros. Zahraničním návštěvníkům stačí potvrzení o prodělání covidu-19 v posledním půl roce. Djokovič tvrdí, že byl pozitivně testován podruhé v prosinci. V Paříži může v květnu obhajovat i triumf z Roland Garros.

 

Vstoupit do diskuse
65
Články odjinud


Články odjinud