27. prosince 2022 • 17:15

MS ve fotbale ONLINE: Jako Neuer! Druhý Němec se zranil na dovolené

Autor: Michal Kvasnica, Jiří Fejgl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
32
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kontroverzní MS ve fotbale 2022 v Kataru vyvrcholilo strhujícím finále, po kterém slaví titul Argentina a její kapitán Lionel Messi. Sledujte ohlasy po turnaji v naší průběžné ONLINE reportáži na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - MS ve fotbale 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anglie Anglie Argentina Argentina Brazílie Brazílie Francie Francie Jiří Fejgl, redaktor Sportu v Kataru Jiří Fejgl, redaktor Sportu v Kataru Michal Kvasnica, redaktor Sportu v Kataru Michal Kvasnica, redaktor Sportu v Kataru Německo Německo Nizozemsko Nizozemsko Portugalsko Portugalsko Španělsko Španělsko
Obnovit
Zprávy ze dne 24. 12. 2022
17:31
24. 12. 2022
 

Trenér Vahid Halilhodžič nikdy neodpustí vedení marockého svazu, že ho krátce před startem mistrovství světa odvolalo. Maroko se poté v Kataru čtvrtým místem postaralo o nejlepší africký výsledek v historii. „Připravili mě o životní šanci. To jim nikdy nezapomenu a nikdy neodpustím. Navíc mělo také jít o moji rozlučku s trenérskou kariérou,“ prohlásil sedmdesátiletý Halilhodžič v rozhovoru pro server tportal.hr. Halilhodžič vedl Maroko od srpna 2019, tři měsíce před mistrovstvím ale kvůli neshodám s hvězdným útočníkem Hakímem Zijachem byl však odvolán. Místo něj se týmu ujal Valíd Radžradžuí.

Vstoupit do diskuse
32

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud